Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zróbcie spota w niedziele bo w sobotę to nie wiem.... a teraz wale do wawy może jeszcze sie załapie na spota.

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przyjmę każdą propozycje :naughty:

Opublikowano

No to co, moze specjalnie pod Krzyn!ka (Krzyn!ek, jak wlasciwie odmienic Twoje imie? :decayed:) zrobimy w niedziele (tj. 2 wrzesnia). Co Wy na to??

Opublikowano

mój nik czytajcie tak "Krzyniek" (jak będę mógł to zmienie ten "!" na "i") i odmienia sie normalnie Krzyńka, krzynio itd... ;)

a no i jak macie specjalnie pode mnie robić to też doliczcie jakąś sensowną godzienę co bym dojechał i wrócił do domu o sensownej porze a nie tak jak ostatnio "pociemaku" z nożem na gardle bo nic widac nie było :bicz:

Opublikowano

A czy to przypadkiem nie w ten weekend jest erszoł? Ja proponuje godzine powiedzmy 13:00. Co Państwo na to?

Opublikowano

W ten weekend jest. I z tego co wyczytałem ludzie z warszawy mają byc ale w sobote ...

Ja w sobote mkne chyba na hamownie do łodzi i nie wiem czy bede w stanie wpasc do radomia.

W niedziele nie wiem czy nie bede musiał do robotki.

Ale temat obserwuje i jak dam rade to przyjade :)

Opublikowano

Nosb, postaraj sie, bo chetnie bym sobie obejżał tą Twoją turbawkę. :th:

Opublikowano

Witajcie w ten weekend w radomiu wielkie zgromadzenie wszystkiego co dobrze lata na niebie i na ziemi na czterech kołach , air show 2007 następna dopiero za dwa lata, wiadomo do lotniska na pieszko ale jaka frajda z oglądania wiec śpieszcie do radomia na lotnisko.do zobaczenia !!!

p.s.

dawno się nieodzywałem ale miałem rozbite auto i inne tematy /zdrówko/ itp. no i w rodzinie przybyło bmw 2.0 150 KM nowe wyzwania .Pozdrawiam !!!

Opublikowano

Widze ze chetnych nie ma na spota. A wiec przekladamy na inny termin. Tym bardziej ze jednak srednio mi pasuje jutro... Gdyby jednak ktos mial chec przyjechac to niech do mnie dzwoni (nr na liscie A4 Assistance) - postaramy sie cos wykombinowac. Dobranoc.

Opublikowano

Witam mój traktorek furczy jak trzeba ze zdrówkiem to tak sobie ale ostatnia kuracja chmielowa trochę postawiła mnie na nogi.

Szkoda i wielki żal że Air show tak się zakończyło ,my właśnie zbieraliśmy się do wyjścia a tu taki szok :(

Opublikowano

Panowie może jakis zlocik w Radomiu czy okolicy. Chciałbym poznac was i pogadas z kims kto ma a4 z takim silnikiem jak moja.

Opublikowano

Ja to czekam na spota od dłuższego czasu i się doczekać nie mogę :confused4:

Opublikowano

Ja też czekam i czekam i nic kurcze całe wakacje zlecą i w końcu żadnego spota nie będzie ludziska wymyslmy coś ... Brynia co się nie odzywasz nic na forum??? Sporo ludzi jakoś którzy wcześniej byli i się udzielali nagle zamilkli.NIE wiedzieć czemu??? :confused4:

Opublikowano

Hej ja odbieram dzis fure od mechanika i tez bym chcial sie zalapac na jakis spocik jak by mi termin przypasowal :th:

Opublikowano

A więc najbliższa sobota (tj. 15 września) o godz. 17:00, ew. niedziela (tj. 16 września) o godz. 14:00. Ja jestem już gotowy.. :decayed:

Opublikowano

A więc najbliższa sobota (tj. 15 września) o godz. 17:00, ew. niedziela (tj. 16 września o godz. 14:00. Ja jestem już gotowy.. :decayed:

U mnie sobota odpada - jadę na 1/4 na Bemowo

Ja też bym wolał niedziele. :th:

Janusz-audi, mamy taki sam silnik, wiec przyjezdzaj w niedziele. :drunk:

Opublikowano

Kurde a u mnie sobota napewno odpada a w niedziele to nie wiem zależy kiedy z roboty wrócę...

Opublikowano

Kurde w niedziele mam druga zmiane. Do poludnia moze byc.W sobote by mi pasowało o każdej godz.A miejscowka gdzie?

Opublikowano

Miejscowka to jak zwykle - na parkingu Billi (dawnego MiniMala). Kiepsko, ze jednym pasuje sobota, a innym niedziela. Ja osobiscie moge sie dopasowac do kazdego dnia. W sumie to moglbym byc bardziej za sobotą. Naradzac sie ludzie, bo do weekendu juz niedaleko.

Opublikowano

Panowie to dzisiaj ktos bedzie na billi o 17:00. Ja jestem chetny. Kto jeszcze?