Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie sroda odpada:( o 16 jade do Lublina z Lublina do Warszawy wiec nie ma opcji:(:(

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej, co tam u was słychac? kiedy spocik jakiś organizujecie? może bym podjechał :)

a właśnie mam pytanko, bo słyszałem po trasie na CB że w Radomiu miśki mają jakąś czarną beeeemkę (podobno piątka) z videorejestratoem ? czy to prawda?

ps. jak już ustalicie jakiś termin to poproszę info na pw, jeśli bedzie pasiło to wpadnę do was :)

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

mokom, to może czwartek?

Co do beemki - faktycznie jest, ale nie piątka tylko najnowsza trójka (tzn. na 99%) i nie czarna tylko taka jakaś perłowa (prawie jak srebrna). Byłem przy tym jak się nią chwalili. To jest diesel 170KM.

Opublikowano

czwartek pasuje:):) a co do bmw to na 100% jest to BMW reia 3 4-drzwi nowiutka i kolorek srebrny juz pare razy ja widzialem i jak dobrze pamietam to na rejestracjach Wi jezdzi:)

Opublikowano

Dziś obroniłem pracę licencjacką. Jestem bardzo zadowolony. Idę dziś na imprezkę pobalować. :drunk::dance:

Mam nadzieje, że czwartkowy mini spocik dojdzie do skutku. Co do piątku - Bryniu, ja niestety wyjeżdżam, więc nie będzie mnie w G2. No ale może by jakoś w sobotę wyprawić mokoma. No bo odjedzie chłopak i się nawet z nami nie napije. :> Oczywiście obowiązkowa kiełbasa i musztarda. :thumbup:

Opublikowano

Najgorsze jest to, że to BMW 3 może łapać na odjazd i dojazd :( [ma kamere z przodu i z tyłu] Jeździ jeden gościu i ma stały kontakt z centralą :angry:

Co do spota, to jestem otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje :naughty:

Opublikowano

No własnie, z tymi kamerami to dowalili do pieca, widziałem niedawno jak trzasneli dwóch kolesi naraz :D

Opublikowano

No cóż, to jest kolejny krok do poprawy bezpieczeństwa, więc nie narzekajcie tak. :bicz3: :cool:

Opublikowano

czyli jak w koncu wszystko wyglada??w czwartek czy w sobote spocika robimy??

Opublikowano

Mi jak na razie odpowiada czwartek czy tam piątek mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie więc otwarty jestem na wszelkie propozycje

Opublikowano

Moze byc czwartek :thumbup:

Opublikowano

no wiec przy czwartku zostajemy:) to jeszcze tylko godzinka ja proponuje jakos popoludni tkie pozne popoludnie bo rano jade do Krakowa i mysle ze ok 15-16max juz bede w Radomiu wiec tylko godzinke jeszcze dogadac:)[br]Dopisany: 04 Lipiec 2007, 01:47 _________________________________________________jej teraz to mam zawalony tydzien jutro a raczej juz dzis Lublin-Wawa czwartek Kraków piątek Lublin-Wawa cos czuje ze Redbule pójdą w ruch :)

Opublikowano

To jak z tym spotem, która godzina i gdzie?

Opublikowano

Proponuje godzina 18.00 - stałe miejsce.

Mokom, widziałem Cie wczoraj i później tak pokojarzyłem, że chyba na starych felgach jechałes. Co jest?

P.S. Ja też w piątek jadę do Lublina i Wawy, tylko w odwrotnej kolejności. Jedziemy ze znajomymi zakręcic sie za jakimiś uczelniami. Sie znaczy albo UW albo UMCS. Ja osobiście wolałbym UW, ale pewnie z kasą się nie wyrobie, żeby tam studiowac, a od rodziców to już wolałbym się całkiem odciąc. Oczywiście będę studiował zaocznie.

Opublikowano
Proponuje godzina 18.00 - stałe miejsce.

Czyli gdzie,dawny Minimal czy pod lasem?

Opublikowano

Tomaszust czyli widziales ale nie mnie:):) bo ja od kad zalozylem nowe felgi to juz ich nie zdejmuje no chyba ze na zime:):)

Opublikowano

Czyli pod dawnym MiniMalem.

Mokom, widzialem na 100% Ciebie, a to znaczy, że jestem mało spostrzegawczy, bo nie widziałem felg. :P

Opublikowano

no najwyrazniej :P to chyba przez tą prace twoja licencjacka hehe. Wiec dzis sie widzimy o 18 na stalym miejscu:) juz doczekac sie nie moge mimo iz bede krotko to pojawie sie na 100%

Opublikowano

No i cholera nie udało się dotrzeć niestety kurde praca zatrzymała mnie do późnych godzin nocnych :bicz2: :bicz2:a teraz tylko czekać na następny spot i się modlić żeby było wolne ...

Opublikowano

Brynia, dzięki wielkie, że dla nas przeniesiecie się do domku (no bo chyba tak będzie, prawda?) :)

Michał, co to z tobą? Mówiłeś, że będziesz, a tu lypa. :bicz2: