Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zawiedziony i czuje się wyrolowany. Przyjechałem na miejsca spotkań i nic. Nikogo nie zastałem, czekałem od godz. 16.00 - 17.00. CO JEST :bicz: :bicz: :bicz:

Nie miałem dostępu do neta przez kilka dni, ale myślałem, że spot nadal aktualny

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Osz kurna, faktycznie dalismy lekką plame. :embarrassed: Mozna bylo przeciez przewidziec, ze ktos sie pojawi bez ostatecznego potwierdzenia na forum. Lipa jak brzoza. Dawid, obiecuje Ci, ze takie cos sie wiecej nie powtorzy. Wielkie przepraszam za to. Pozostaje mi tylko powiedziec, ze odbijemy sobie przy nastepnym spocie. :a4fan:

Opublikowano

Ok tomaszust nie ma sprawy :wink: Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja :a4fan:

Opublikowano

Glowa do gory bedzie dobrze :afro:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 12:59 _________________________________________________jest tu kto :sad:

Opublikowano

Nie G.ARY. Chyba sam zostałeś... :grin:

Opublikowano

Każdy pewnie wygrzewa się na słońcu

Opublikowano

Jedynie co to tylko pozazdrościć oj pozazdrościć .. też bym tak chciał

Opublikowano

podtrzymuje wypowiedz kolegi :grin: pozazdrościć :grin:

Opublikowano

Ja tez sie wygrzewam, ale w samochodzie - jak w piekarniku. Dobrze, ze chociaz klima jest. A dzis wyjezdzam pod stolice do konca tygodnia na niespodziewany urlopik. Zapraszam na grilla i piwo! :afro:

Jakby cos to moj nr jest w A4 Assistance. :grin:

Opublikowano

Ale wam dobrze kurde tylko pozazdroscic. Ale wiecie co mnie caly czas martwia nasi zagubieni klubowicze :angry:

Opublikowano

Bolobzyko nic sie nie odzywa nowa klubowa koleżanka też nic .. hmm ciekawe może kiedyś do archiwum ktoś wpadnie i zapyta się bola co się dzieje

Opublikowano

witam i jak po weekendzie klubowicze:D:D bo u mnie masakra szkola i egzaminy. mam dosc

Opublikowano

No u mnie to samo nauka nauka i nauka .. i dowiedziałem się strasznej rzeczy, że mój stary będzie sprzedawał AUDICZKE ...łaaa będę płakał .. muszę mu chyba :bicz: :bicz: zrobić :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

a moze sprzedaje zeby mogl kupic A4 B7 :grin:

Opublikowano

niestety nie w tym problem ze nie potrzebna kasa jest :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Jasna d*pa! Gofer, musisz sie zapozyczycz i odkupic auto od Ojca. To co ludzie, robimy zrzute na Gofra..? :grin:

A tak w ogole to moze bys podal cene, moze byc na priv. Pytam z ciekawosci.. No chyba ze pomysl dopiero powstal i ceny jeszcze nima.

Opublikowano

no ceny jeszcze nie pomysł powstał jak wrócę do domu po sesji to mam się tym zająć a ja planowałem jak w wakacje zarobił bym coś kasy zakupić B5 dla siebie ..

Opublikowano

Ok nie ma sprawy jak tylko będę coś wiedział to dam znać

Opublikowano

No chyba że się wstrzymacie ze 2 latka to sie zakręce :grin: :grin: a tak na serio to i ja poprosze o cene na PW

Opublikowano

Aja widzialem BRYNIE na skrzyzowaniu 25-czerwca w sobote o 11-tej tylko ze ona mnie nie widziala a przeciez trabilem :foch: