Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak to ja :wink:

Opublikowano

Ścigałem się z miron78 :smiley:

Opublikowano

Bryniu to fakt. Twoje autko Ty nim jezdzisz najlepiej :grin: a co do browarka to hmmm miło to słyszeć :tongue:[br]Dopisany: 22 Maj 2007, 09:25 _________________________________________________halo halo a gdzie wszyscy?? co z Wami??

Opublikowano

Melduje sie posłusznie na stanowisku! :a4fan: Faktycznie jakos cicho tu u nas... Trzebaby zrobic jakiegos spota. :grin:

Opublikowano

No cicho i to mnie martwi bo swego czasu ok 10 osób brało czynny udział w tworzeniu radomskiego klubu :a4fan:

Opublikowano

Melduje się :afro:

Opublikowano

Jak będe jechał do domu na weekend, to na pewno dam znać :grin:

Opublikowano

No no, to znów jakiej kiełbachy napalimy. :grin:

Opublikowano

ja juz doczekac sie nie moge :grin:[br]Dopisany: 23 Maj 2007, 10:49 _________________________________________________a tak na marginsie wie ktoś z Was może gdzie w radomiu wypożyczają kłady żeby sobie poświrować na górkach??

Opublikowano

Noo. W sobote mam weselicho, to w niedziele mozemy. :grin:

Raz, dwa, osiem zbieramy ekipe...

Najbliższa niedziela (27.05.2007) - grillo-spot !!!

Co Wy na to? Rozsyłamy privy?

Opublikowano

ja juz doczekac sie nie moge :grin:[br]Dopisany: 23 Maj 2007, 10:49 _________________________________________________a tak na marginsie wie ktoś z Was może gdzie w radomiu wypożyczają kłady żeby sobie poświrować na górkach??

Tam gdzie byliśmy na grillu, obok można i tam też można pośmigać. To co kiedy ruszamy?????

Bryniu ale byłem tam wczoraj i ani jednego kłada ani żadnych info :cry: :cry: a powiem wam że poszalałbym sobie na czymś takim wiec można kiedys spota polączyć z kładami :grin:[br]Dopisany: 23 Maj 2007, 11:37 _________________________________________________

Noo. W sobote mam weselicho, to w niedziele mozemy. :grin:

Raz, dwa, osiem zbieramy ekipe...

Najbliższa niedziela (27.05.2007) - grillo-spot !!!

Co Wy na to? Rozsyłamy privy?

Tomaszust z przyjemnośią bym skoczył na spocik w tą niedziele ale mam szkołe :sad: niestety odpadam

Opublikowano

mokom, późnawym wieczorkiem też nie? Jak nie możesz to trudno, może w nastepną niedziele. :-)

Opublikowano

Melduję się jestem jestem zaglądam czasami tutaj ale niestety na uczelni :bicz: :bicz: nas gonią i nie ma tak łatwo.. a kłady fajna sprawa. Jak czytałem forum z Wrocławia to jakiś koleś na spotka organizował i kłada i PAINT BALL to wszystko było jego i od ludzi brał tylko na paliwko i za kulki ...fajnie pobiegać i pobawić się w wojnę..:):)

Opublikowano

Tomaszust niestety pozne popoludnie tez odpada bo zazwyczaj do Radomia dojezdrzam w niedziele ok 20 wiec to by niemialo sensu. za to nastepny weekend no problem :grin:

Opublikowano

Mi osobiście pasuje 3 czerwca, ponieważ wtedy będe w domu :grin: Co na to reszta radomskiej ekipy? :rolleyes:

Opublikowano

Dawid, jak najbardziej. Widze, ze reszcie tez chyba pasuje.

A więc:

3 czerca grillo-spot lub spoto-grill jak kto woli. :grin:

Chętnych prosze o meldowanie sie. Co do szczegolów to juz PW - no kto wysyła? Mokom, Ty?? :grin:

Opublikowano

mi tez pasuje 3 czerwca:) a co do PW to moze ktoś mnie zmieni teraz :evil: poniewaz mam troche zajeć itd itp wiec jesli ma ktos wiecej czasu to poprosze o wsparcie :tongue:

Opublikowano

Ok, to ja dzis lub jutro powysyłam privy. :a4fan:

Opublikowano

Widzę, że sprawa wysyłki privów się wyjaśniła :cool: