Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gary no to gratulacje :oklaski:

Musze kiedys zajechac pod Jagiellonski, bo mnie tam kope czasu nie bylo..... :D

Kurcze ciagle sie spiesze wracajac do wawy.....

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale nasz wątek zamarł. Ja też jestem nieczasowy ostatnio. Jedynie moze mi pasowac ktoras niedziela, np. za tydzien...

Tomek,widziałem Cię dzisiaj na Paderewskiego ok godz.15.30 ;)

Aa, z Lublina wracalem i odwozilem ekipe.

Co z tym spotem 21go, tj. jutro? Ja sie pisze. Mnie pasuje godzina 15:00 pod Obi.

Ja jutro przyjade, wiec jak kogos nie bedzie o 15:00 to wpierdel! :decayed:

Opublikowano

Ja jutro przyjade, wiec jak kogos nie bedzie o 15:00 to wpierdel! [/b]

x 2 :bicz3: , bo ja też się wybieram :wink4:

Opublikowano

Ja możliwe, że też przyjadę. zależy od tego jak jutro pójdzie na giełdzie .. czy wrócę z czy już bez samochodu

Opublikowano

Ja możliwe, że też przyjadę. zależy od tego jak jutro pójdzie na giełdzie .. czy wrócę z czy już bez samochodu

Gofer,daj spokój nie jedź na giełdę,pogoda a być lipna z rana,dopiero ok 15-ej ma byc lepiej w szczególności pod Obi :D

Opublikowano

Szkoda że w tą niedziele a nie następna bo tak to i ja bym wpadł, a jutro nie mam jak bo samochód jest na podnośniku i zawiecha rozebrana :naughty:

Opublikowano

no ja dotrę na OBI zobaczymy i pogadamy ale na giełdzie była masakra poprostu masakra i to straszna

Opublikowano

Ja jutro przyjade, wiec jak kogos nie bedzie o 15:00 to wpierdel! [/b]

No Tomek,nie wiem jak Ty to zrobisz ale dołóz sobie pare :bicz3: ode mnie :D

Dobrze że Gofer nie sprzedał auta to nie byłem sam ;)

Opublikowano

To kiedy planujecie coś następnego? I może na więcej aut udało by się zebrać... :naughty:

Opublikowano

witam wszystkiech po dluzszej przerwie:):)ja juz w PL zostaje wiecpisze sie na kazdy zlot spot grile itp:):):):):)[br]Dopisany: 21 Październik 2007, 21:11 _________________________________________________HALO ludzie co jest gdzie wszyscy klubowicze????????

Opublikowano

kurde strasznie kiedys to forum tętniło życiem a teraz od chyba 3 dni czekalem na jakis odzew:)ale widze ze juz jest nas 2 :)

Opublikowano

Ja też tu zaglądam jak tylko dostaję na pocztę że coś ktoś napisał na forum to zaraz wchodzę i patrzę ale jak to u nas na forum coś cisza ..

Opublikowano

nie no juz coraz lepiej powoli rozkrecimy forum:D :a4fan:

Opublikowano

ale widze ze juz jest nas 2

3 :naughty:
Opublikowano

Michał, nie mam dla siebie zadnego wytlumaczenia, wiem ze zwalilem po calości... :decayed:

Witam Pana mokoma! :hi: Ostatnio tu sie dzieje co chce - tzn. bardzo slaba organizacja. Ale obiecuje, ze na nastepny ustalony spot przyjade! Moze jakies propozycje..?

No to ja zaproponuje: Piątek, 02.11.2007 o godz. 17:00

Opublikowano

Tomaszust ja jestem za ale jeszcze powiem dokladnie co i jak bo niewiem czy czasem na wies na groby nie bede jechal z dzadkiem. jutro dam odpowiedz:)

Opublikowano

Bryniu :) Latam przez Radom raz na tydzień ale jeszcze Cię nie wypatrzyłem i na radyjku tez Cie nie słychać :).... służbowym Ciskam audiola na parkingu :decayed:

bedę w twoich okolicach w środę po południu :naughty: może Cie wypatrze w Radomiu i okolicach.

Opublikowano

Jonny To ja byłem :D:D ale za to jakoś nikogo nie widziałem kurde jeżdzi tyle A4 ale klubowiczów nierozpoznaje cos nie tak:)

Opublikowano

Moja niunia stala dzis w garazu.. :decayed:

No to jak? Kto sie pisze na piatek?

Opublikowano

Bryniu ale ja sie niewpychałem:P bo wjezdrzalem od tylu cmentarza :dance: Tomasz ja tak jak sie spodziewalem odpadam jutro jade na wies z rodzinka i moze to otrwac do nocy:/wiec lipa