Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No a ja znów się z Wami nie zobaczę:( Ostatnio nawet nie miałam kiedy zajrzeć na spota ale dzięki za info na pw. Pozdrawiam Wszystkich Audimaniaków:)) i życzę udanego spotkania.

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomaszust i Ci sie udało miałeś najczystsze autko z nas wszystkich:). Było bardzo fajnie tym bardziej ze nowy kolega do nas dołączył :biggrin: Dziekuję wszystkim za przybycie;) i jak to zawsze bywa nowe informacje nowe doświadczenie. Wiec teraz zaczynamy myśleć poważnie o nastepnym spotkaniu ale to juz przy grilu i kiełbaskach :smile:

Opublikowano

mokom69, ja tez jestem bardzo zadowolony ze spotu. Z niecierpliwością czekam na jakieś info o grillu. Wtedy to już zabiorę ze sobą swoją dziewczynę.

Co do czystego samochodu- niestety kosztowało mnie to 15min spóźnienia, ale nie wyobrażałem sobie podjechać na pierwszy spot A4 brudnym autem. :lol:

Opublikowano

Heej Brynia, a gdzie zdjęcia? Mam nadzieje, że będą.. :biggrin:

Opublikowano

Brynia, no nie wiem czemu nie podjął sie wyzwania ... Spocik rewelacja pogoda jeszcze lepsza i teraz czekać tylko na grilla w piękną pogodę i w wielkim oby jak największym składzie ... Pozdrowienia

Opublikowano

Ja jako 'człowiek bezproblemowy' zgadzam się na każdy termin!* Brynia, no to czekamy aż zrzucisz zdjęcia na komputer... :smile:

mokom69, proponuje zrobic tak jak ustalaliśmy - 3 terminy do wyboru i powysyłac privy. Jak trzeba to moge się tym zając, tylko nie wiem czy da się rozdzielic listę ludzi z samego Radomia i okolic..

-------------------------------

* Oczywiście bywają wyjątki, ale to bardzo rzadko. :biggrin:

Opublikowano

Hej witam jak macie ochote cos zorganizowac to byloby dobrze dla mnie w jakis parzysty dzien maja :rolleyes:

Opublikowano

G.ARY, spośród tych trzech terminów do wyboru akurat dwa są parzyste. No chyba, że będą inne terminy do wyboru, o których ja jeszcze nie wiem.

Opublikowano

A wiec ja dzis wrzuce 3 terminy i poprowadze obserwacje kto na jaki termin bedzie sie pisal w ten sposob najlepiej bedzie mozna zrobic małą liste;)

Opublikowano

Prosze bo dwa spoty mnie ominely a niechcialbym zeby i trzeci z kolei mnie ominal :lol:

Opublikowano

A wiec daje takie terminy 18,19,20 maj lub nasepny1,2,3 czerwiec poprosiłbym o opinie co do terminow. w ten sposob łatwiej bedzie wszystkich zebrac;)

Opublikowano

Ja jestem za tym tymi dniami w Czerwcu. Ale jak będzie w maju to może też dam radę przyjechać...:):)

Opublikowano

mokom69, każda z tych sześciu propozycji mi raczej pasuje, ale że chcialbym jak najszybciej to wybieram maj :biggrin: (najbardziej mi się widzi sobota, ale jak trzeba to się dostosuje)! :smile:

[ Dodano: 05-05-2007, 16:29 ]

mokom69 widziany dziś na ul. Sienkiewicza (a właściwie jego Audi)... :smile:

Opublikowano

tomaszust jak widzisz moje audii to trąb trąb trąb az sie zjawie zawsze chwilke można pogadać na mieście:). a wiec jak narazie jest nas 4 osoby wiec juz mala lista istnieje, zobaczymy jak reszta klubowiczów sie wypowie;)

[ Dodano: 06-05-2007, 00:12 ]

a i małe sprostowanie są 2 terminy tylko poprostu dolozylem po 3 dni w każdy bo zazwyczaj weekend kazdy juz zaczyna w piątek a konczy w niedziele wiec jesli juz wybierzemy maj lub czerwiec to pozniej bedzie latwiej dobrac czy to piątek, sobota czy niedziela:)z utęsknieniem czekam na pozostałe osoby;)

Opublikowano

mokom69, w sumie to tak nawet pomyslalem o tym, zeby sie zatrzymac, ale jakos tak- nigdzie cie nie widzialem przy aucie. Nastepnym razem sie zatrzymam jak zobacze znajomy samochod, o ile czas mnie nie bedzie gonil. :smile:

Opublikowano

HEJ wiec mi jak najbardziej pasuje 18 lub 20 MAJ :smile:

Opublikowano

Noo, coraz wiecej twarzy. Mysle, ze do 18 lub 20 zbierze się spora grupka. :biggrin:

Opublikowano

tez mnie to cieszy mamy dopiero 6 ma a tu juz 5 osob zapowiedzialo obecność:)

Opublikowano

HEJ no to co tam ustalacie bo nagle jakas cisza zapanowala :eek: :a4fan:

Opublikowano

Obecny. :smile:

Gofer, Michał, Dawid22, Zdzisiek i reszta, których jeszcze nie znam ZGŁASZAC SIE! :biggrin: