mcm Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 czym smarujecie uszczelki[;?? wodą :>[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 21:13_________________________________________________a tak na serio jest taki specjalny środek silikonowy do uszczelek
oZiX Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 no właśnie w rmiu zostawiłem trudno[; dobrze że jest garaż;p
tomaszu Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no właśnie w rmiu zostawiłem trudno[; dobrze że jest garaż;p Gośce zrobiłem dobrze silikonem wazelinowym.. ..a sam też parkuję w garażu - piękna sprawa jak rano wyjeżdżasz ciepłym, czystym autem.
oZiX Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no właśnie w rmiu zostawiłem trudno[; dobrze że jest garaż;p Gośce zrobiłem dobrze silikonem wazelinowym.. ..a sam też parkuję w garażu - piękna sprawa jak rano wyjeżdżasz ciepłym, czystym autem. nom ale autko postało pare h pod pracą i zamarzł drzwi:D
mcm Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Gośce zrobiłem dobrze silikonem wazelinowym.. o ja pier**le :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
wuju Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Gośce zrobiłem dobrze silikonem wazelinowym.. o ja pier***e :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ..a sam też parkuję w garażu - piękna sprawa :polew:
odzim Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=139036810&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=86&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxPrice=4001&ambitCountry=DE&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2 cos takiego czeka na mnie w monachium , kurde mam ochote na audi a 4
oZiX Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=139036810&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=86&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxPrice=4001&ambitCountry=DE&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2 cos takiego czeka na mnie w monachium , kurde mam ochote na audi a 4 to dobrze bo będę sprzedawał swoje:P jak tam 7?:>
oZiX Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 to twoje jeszcze jeździ jeździ jeździ[; i jeszcze jest taka ładna dzięki naszemu magikowi
odzim Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 7 spox szybko sie przestawilem z xp a na nowym dysku 7200 zapitala jak tra lala
kudalty66 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 siema wiele był oddał za , nie da sie załozyc???? :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 się da:D[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 17:16_________________________________________________jak ktoś chce może po mnie podjechać ;D
tomaszu Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Piękna pogoda na spot, ale wygląda na to, że dziś nie dotrę..
odzim Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ciekawe kiedy w koncu sie odbedzie spocik , mcm musisz jako navigator (miejsce na stronie u góry zobowiazuje) spotów cos wykombinować
Rekomendowane odpowiedzi