mokom69 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no to ja teraz walnę sbie sam :beer1: mcm leciałeś dziś może krajówką przed Zwoleniem od strony Lublina??
Gość Adrian Matracki Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 1/4 mili - I runda Otwartego Pucharu Polski WST. Zawody odbędą się 25. kwietnia 2009 roku na lotnisku w Ułęży koło Ryk. Ktoś chętny ?
oZiX Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 o ludzie!! ja wczoraj piłem w akademikach huhu 43 osoby w pokoju ciężko było;P 1/4 mili - I runda Otwartego Pucharu Polski WST. Zawody odbędą się 25. kwietnia 2009 roku na lotnisku w Ułęży koło Ryk. Ktoś chętny ? ja mogę popatrzeć[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 09:02_________________________________________________dziś mogę z wami pić online;) opijemy moje nowe tymczasowe mieszkanie[;
mcm Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 mcm leciałeś dziś może krajówką przed Zwoleniem od strony Lublina?? kilka razy mieszkam na wylocie ze Zwolenia na Lublin
tomaszu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witojcie. Wstałem 10 min temu. Ooo, woda się w czajniku zagotowała - ide se dzbanek herbaty zrobić...
tomaszu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ja jestem zdegustowana po wyścigu F1 Oglądałem koncówkę, więc tak naprawdę nie wiem czemu Kubica był tak daleko..
Gość Michał Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Myslę ze w maju bedzie cieplej,bo np dzisiaj polatałem troche na rowerku i zmarzłem zajebiaszczo
odzim Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 tez tak mysle ze maj zeby wieczorkiem i noca cieplo było
Gość Michał Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 tez tak mysle ze maj zeby wieczorkiem i noca cieplo było Chyba że będziemy się przytulać
Gość Michał Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 tez tak mysle ze maj zeby wieczorkiem i noca cieplo było Chyba że będziemy się przytulać ,, No jak nie, jak tak" :> :> :> Noo to jak najszybciej :oklaski: , ekipa okreslać się szybciutko
Gość Adrian Matracki Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hym ja do 3 maja jestem na mazurach wiec zobaczymy jak wypadnie głosowanie...
mokom69 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 mcm czyli najprawdopodobniej do Ciebie krzyczałem na radiu musiałeś mieć wyłączone... co do grila ja postaram się dostosować do wszystkich:)
oZiX Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 a ja bym szedł po bandzie albo 8 maja;)
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Hmm, co do grilla to się jeszcze zastanowię. Wiem na pewno, że na 1go i 2go maja mam już plany..
Gość Michał Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Hmm, co do grilla to się jeszcze zastanowię. Wiem na pewno, że na 1go i 2go maja mam już plany.. co do grilla to się zastanawiaj, ale przytulania to raczej nie odpuszczaj :decayed:
Gość Michał Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Michał[/b] dlaczego Ty jeszcze nie jesteś różowy :mysli: , dawaj kandydaturę do Prezesa Nie podobam Ci się niebieski? Wiem wiem, niebieski źle się kojarzy
oZiX Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Hmm, co do grilla to się jeszcze zastanowię. Wiem na pewno, że na 1go i 2go maja mam już plany.. play są po to aby je zmieniać :gwizdanie:
mcm Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 mcm nie wiem co żonie powiesz i jak to zrobisz, ale bez Ciebie grilla nie robimy :gwizdanie: dziękuję za takie poważanie , a będę się starał jak najmocniej, choć teraz w domu 2x roboty więcej
Gość Michał Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 mcm nie wiem co żonie powiesz i jak to zrobisz, ale bez Ciebie grilla nie robimy :gwizdanie: dziękuję za takie poważanie , a będę się starał jak najmocniej, choć teraz w domu 2x roboty więcej Zabieraj ferajnę ze sobą, będziemy na zmianę zabawiać
oZiX Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 mcm nie wiem co żonie powiesz i jak to zrobisz, ale bez Ciebie grilla nie robimy :gwizdanie: dziękuję za takie poważanie , a będę się starał jak najmocniej, choć teraz w domu 2x roboty więcej Zabieraj ferajnę ze sobą, będziemy na zmianę zabawiać To też jest koncepcja :> A tak na marginesie, to nawet jak bedzie zimno, albo będze padać (odpukać) to spokojnie do środka można wejść, tylko pamietać że najbardziej możliwy elegancki strój na taką imprezę to najlepiej stary dres, może być z 4 paskami nawet a jak sie nie ma dresu to użyczysz :>??
Rekomendowane odpowiedzi