wuju Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wujo ogrzewania nie ma w swojej lalce i wszystko jasne w zime nie jezdzi nie dlatego ze fury mu szkoda tylko zimno w aucie hehehhe :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 wuju, zaimponowałeś mi. W końcu przyjechałeś na swojego pierwszego spota. A Twoja lalka jest miodziowa.
streetrace Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja nie moglem Was zlokalizowac... zauważylem tylko z dziesiec beemek i busa... Pomyslalem wyśmieją mnie jak podjade do dziesieciu bmw i zapytam... "Tu jest spot z klubu audi a4?" wiec niezaryzykowalem i podjechalem na spota VAG... potem faktycznie dojrzalem, że na spocie wśród bmw, byly dwa audi... wiec to chyba Wy...
Kwinto69 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 ta to oni jeśli się nie mylę to ustawiają się od strony mireckeigo też chciałem zawitać ale miałem druga zmianę kiedyś musi być pierwszy raz :> Pozdrawiam
tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja nie moglem Was zlokalizowac... zauważylem tylko z dziesiec beemek i busa... Pomyslalem wyśmieją mnie jak podjade do dziesieciu bmw i zapytam... "Tu jest spot z klubu audi a4?" wiec niezaryzykowalem i podjechalem na spota VAG... potem faktycznie dojrzalem, że na spocie wśród bmw, byly dwa audi... wiec to chyba Wy... Dokładnie - staliśmy przy Fregadzie. Tzn. na placu po Fregadzie. :> PS. Ładne brzmienie ma ta Twoja eSa.
wuju Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 spot a4... 2 x a4 jedna cytryna 4x bmw [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:01_________________________________________________ wuju, zaimponowałeś mi. W końcu przyjechałeś na swojego pierwszego spota. A Twoja lalka jest miodziowa. mój 10ty pierwszy raz
oZiX Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 4x bmw;P o masz skąd aż tyle? a w przyszłym tygodniu kto przyjedzie;]??
odzim Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja nie moglem Was zlokalizowac... zauważylem tylko z dziesiec beemek i busa... Pomyslalem wyśmieją mnie jak podjade do dziesieciu bmw i zapytam... "Tu jest spot z klubu audi a4?" wiec niezaryzykowalem i podjechalem na spota VAG... potem faktycznie dojrzalem, że na spocie wśród bmw, byly dwa audi... wiec to chyba Wy... widzieliśmy Cie ,fajnie ryczy Ci auto ,ale skoro sie bałes podjechać ...my raczej zmieniamy miejsce spotów bo fregte rozebrali a noce coraz zimniejsze
streetrace Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Czyli jak Wam zimno... zostaje słoneczna...
marceel1 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Jest fajny klub bilardowy zaraz koło G2, nazywa się Break 147 - jak fregata zniknęła to może tam...
mokom69 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 a co do ryczenia wujową ładnie słychać
streetrace Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jest fajny klub bilardowy zaraz koło G2, nazywa się Break 147 - jak fregata zniknęła to może tam... Spot samochodowy, bez samochodów?
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Spot samochodowy, bez samochodów? Czasem i tak trzeba.
oZiX Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Spot samochodowy, bez samochodów? Czasem i tak trzeba. wtedy jest najciekawiej
streetrace Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Hehe.. ale chyba jednak wolałbym mieć w garażu Alfe 8C competizione, Volvo niech będzie... XC90, BMW M5 i SL 65AMG... niż jedno Audi..
Rekomendowane odpowiedzi