odzim Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 początek początkiem tu bardziej chodzi o końcówkę :gwizdanie: mieliśmy sie spotkac napić i co gó..o
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Pany, jak nie dziś to innym razem. Może w następny piątek? [br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 00:39_________________________________________________:!: Czy ktoś będzie jechał za granicę po samochody? Potrzebuję kupić coś typu Suzuki SX4.
odzim Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 to moge Ci dać namiar na Tomba mojego dobrego kolege co lata po auta i mozesz z nim pojechac albo zlecic mu przywiezienie takiego auta ,tylko pytanie czy sie oplaca przy tej cenie euro
kudalty66 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 siema wszystkim, wreszcie mnie odblokowali, hehe wszytkiego dobrego w nowym roku, pozdro 4 all
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 siema wszystkim, wreszcie mnie odblokowali, hehe wszytkiego dobrego w nowym roku, pozdro 4 all O maasz, a za co dostałeś kropę? Gdzie nabroiłeś?
kudalty66 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 siema wszystkim, wreszcie mnie odblokowali, hehe wszytkiego dobrego w nowym roku, pozdro 4 all O maasz, a za co dostałeś kropę? Gdzie nabroiłeś? odpowiem oficjalnie, za brak znajomosci nowego regulaminu, pozdrawiam Tomku
oZiX Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 siema wszystkim, wreszcie mnie odblokowali, hehe wszytkiego dobrego w nowym roku, pozdro 4 all O maasz, a za co dostałeś kropę? Gdzie nabroiłeś? odpowiem oficjalnie, za brak znajomosci nowego regulaminu, pozdrawiam Tomku to teraz wszyscy dostaniemy kropkę:>?
tomaszu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 No właśnie, czy ktoś może mi przytoczyć nowy regulamin, bo nie chce mi się grzebać..
wuju Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 chodzi o giełdę, nie można wystawiać nie swoich samochodów też się mnie czepiali kiedyś, ale skończyło się na wywaleniu posta
kudalty66 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 chodzi o giełdę, nie można wystawiać nie swoich samochodów też się mnie czepiali kiedyś, ale skończyło się na wywaleniu posta a mnie od razu uciszyli na 3 tygodnie, bez ostrzeżenia :gwizdanie:
mcm Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 chodzi o giełdę, nie można wystawiać nie swoich samochodów też się mnie czepiali kiedyś, ale skończyło się na wywaleniu posta a mnie od razu uciszyli na 3 tygodnie, bez ostrzeżenia :gwizdanie: bo jeden ZIELONY jest nadgorliwy troche ...
oZiX Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 chodzi o giełdę, nie można wystawiać nie swoich samochodów też się mnie czepiali kiedyś, ale skończyło się na wywaleniu posta o a od kiedy tak jest;D? bo ja nic nie dostałem;]
mcm Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 chodzi o giełdę, nie można wystawiać nie swoich samochodów też się mnie czepiali kiedyś, ale skończyło się na wywaleniu posta o a od kiedy tak jest;D? bo ja nic nie dostałem;] bo jestes klubowiczem, a my możemy wystawiac nie swoje
oZiX Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Panowie, kiedy spocimy? ;] no tak cza się spieszyć
mcm Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 Panowie, kiedy spocimy? ;] no tak cza się spieszyć bo :?: :gwizdanie:
odzim Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 chodzi o giełdę, nie można wystawiać nie swoich samochodów też się mnie czepiali kiedyś, ale skończyło się na wywaleniu posta a mnie od razu uciszyli na 3 tygodnie, bez ostrzeżenia :gwizdanie: bo jeden ZIELONY jest nadgorliwy troche ... ta traktuje jak by to jego było ..to ten na litere F cie uciszył kudłaty bo dla mnie on jest od dawna tez na litere F ale inne znaczenie ona ma
tomaszu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Panowie, kiedy spocimy? ;] no tak cza się spieszyć
Flyer Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 chodzi o giełdę, nie można wystawiać nie swoich samochodów też się mnie czepiali kiedyś, ale skończyło się na wywaleniu posta a mnie od razu uciszyli na 3 tygodnie, bez ostrzeżenia :gwizdanie: bo jeden ZIELONY jest nadgorliwy troche ... ta traktuje jak by to jego było ..to ten na litere F cie uciszył kudłaty bo dla mnie on jest od dawna tez na litere F ale inne znaczenie ona ma masz jakis problem? nie uciszylem Kudlatego, ale widze, ze wiesz zdecydowanie lepiej.
wuju Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Panowie, kiedy spocimy? ;] no tak cza się spieszyć gola strzeliłeś ?
Rekomendowane odpowiedzi