Kali S4 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ciekawie się prezentuje,ale pewnie nie prędko się jej doczekamy.
Kwinto69 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pytanie do nowych forumowiczów i do starej gwardii. Co powiecie na spot w najbliższy piątek? Co prawda jest to długi weekend, ale może nie wszyscy wyjechali?? mnie odpowiada pisze się na piątek
tomaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ciekawie się prezentuje,ale pewnie nie prędko się jej doczekamy. No mojego nosa to w ciągu 2 lat zaczną budowę. Co do spota - czekamy jeszcze na resztę ekipy i coś zorgazmizmujemy.
odzim Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 tomek , te browary widze ze nie dały Ci spać dzisiaj heheheh, ja tez na piatek sie piszę
Kwinto69 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 trochę z innej beczki : dzisiaj robiłem przegląd i dostałem szoku po wymianie oleju tj filtra też (na warszawskiej) Olej mi zasrał silnik wyciek znikomy ale własnie się zastanawiałem skąd minimalny ubytek powstał na bagnecie ale do rzeczy co teraz czy odkręci filtr i przykręci ponownie czy bedzie trzeba nowy kopić Przerabiał już ktoś podobną przygodę?
kudalty66 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ja też jestem w mieście i nawet w piątek mam wolne, więc może dam radę podjechać, pozdro 4 All
tomaszu Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 tomek , te browary widze ze nie dały Ci spać dzisiaj heheheh, ja tez na piatek sie piszę\No dokładnie. Zaczęliśmy pić po obiedzie i mi się przestawił zegar biologiczny. A co do spota: Piątek, 4 maja, godz. 19:00, spotykamy się w okolicach dawnej Fregaty.
duffy Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie czy ktos podjechalby mi oobejrzec uszkodzona s4 b5 w radomiu? Bardzo mi zalezy, zwroce kase za paliwo i fatyge
odzim Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie czy ktos podjechalby mi oobejrzec uszkodzona s4 b5 w radomiu? Bardzo mi zalezy, zwroce kase za paliwo i fatygegdzie to trzeba obejrzeć ,komis czy prywatny
duffy Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Prywatnie, http://m.otomoto.pl/oferta/C24059686?fromweb Im wiecej o aucie tym lepiej nie wiem czy link bedzie ok bo wklejam go z wersji mobilnej w razie jesli nie to chodzi o srebrna uszkodzona s4 zza 12700 ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Prywatnie, http://m.otomoto.pl/oferta/C24059686?fromweb Im wiecej o aucie tym lepiej nie wiem czy link bedzie ok bo wklejam go z wersji mobilnej w razie jesli nie to chodzi o srebrna uszkodzona s4 zza 12700
Kali S4 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Pewnie chodzi o tą- http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-quattro-4x4-xsenon-C24059686.html Duże ryzyko jest z takimi autami,ponieważ często takie stłuczki kryją poważne uszkodzenia mechaniczne których nie da się sprawdzić na postoju.
duffy Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Autem mozna siee podobno przejechac bo odpala i jezdzi. Kali o czym piszessz, co masz na mysli? Jakies uszkodzenia motorowni/napedow?
Kali S4 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Dokładnie o to mi chodzi,powiedzmy sypie się coś w silniku/napędach itp to walisz dzwona,kasę odzyskujesz z ubezpieczenia a auto opylasz. Przejażdżka po placu nie ujawni wszystkiego. To oczywiście tylko hipoteza,ale trzeba mieć to na uwadze bo słyszałem o takich przypadkach:wink:
Kwinto69 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 parking na ul zbrowskiego vis a vis urzędu skarbowego jeśli sie nie mylę
odzim Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 jutro moge tam podskoczyc i ja sprawdzic czy nadaje sie do roboty, chociaz troche za tanio jak by to bylo tylko to co napisal
Kali S4 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 chociaz troche za tanio jak by to bylo tylko to co napisal też tak sądzę
odzim Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 nie dodal w ogloszeniu ze na pewno wzmocnienie czolowe , wzmocnienie zderzaka , pewnie mocowanie lewej lampy -czyli lampa , prawe poszycie do ciagniecia -to tak pokrotce ze zdjec ,ale jeszcze do sprawdzenia podłużnica , rozne rolki i napinacze i takie tam inne pierdoły co w tej wersji moga okazać sie nie dodostania uzywane
Rekomendowane odpowiedzi