Kwinto69 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Kwinto69, masz problem ze snem?ta zwłaszcza jak nic nie wypije a tak serio to leciałem na ślask ale hard cory pod blokiem też nie dają spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Fajny mecz,angole za burtą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 e30 moja no i najładniejsza z 3 hostes z radomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 hostessa? myślałem że to małżonka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 3ERFEST 2012 MTN Kielce - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ładnie szkoda że nie byłem hostessy też zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 O proszę, widzę, że MTN u was zawitał. Fajne bryczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albi281 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 3ERFEST 2012 MTN Kielce - YouTube wuju dlaczego twoją lalkę widać tylko na początku? Witam wszystkich po kilku miechach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 było trochę aut.. nie mogła być cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 było trochę aut.. nie mogła być cały czas Tym bardziej na filmiku grupy kieleckiej, dobrze mówię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam Panowie wczoraj rozwaliłem bemke i potrzebuje pomocy a mianowicie znacie kogoś z PTU tj polskie towarzystwo ubezpieczeń?? Chodzi mi o pomoc w przyśpieszeniu procedury o ile to jest w ogóle możliwe... Oczywiście robię wszystko z AC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ulala, mokom, może Bryńka kogoś zna. Zadzwoń do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ok zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 mokom, a co dokładnie stało się z beemą? Gdzie przywaliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 aj kurde dałem że tak powiem d*py po całości. Na wysokości urzędu pracy jechał koleś i nie bardzo mógł się zdecydować gdzie jedzie aż w końcu wybrał skręt w lewo, jadący za nim samochód wychamował a ja już niestety nie i przywaliłem w tył opla wectry dodam że chcąc uciec ratowałem się ale bylo mokro bo padał deszcz i nie zdążyłęm i rozwaliłem przód lewa strona a w oplu tył prawa strona to tyle;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Pamiętacie takie modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 To były czasy jak Borewiczowi nawet na piasku opony piszczały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 To były czasy jak Borewiczowi nawet na piasku opony piszczały -Jak się nazywasz książę? -Borewicz. -A jak masz na imię? -Porucznik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 ale będzie się latało po obwodnicy [h=1]Wirtualna podróż po obwodnicy Radomia. Zobacz video[/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 ale będzie się latało po obwodnicy Wirtualna podróż po obwodnicy Radomia. Zobacz video Nie zrobiłeś spacji i nie można kliknąć w link. ---------- Post dopisany at 00:42 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ---------- Kawałek fajnej trasy. Czekam z niecierpliwością na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi