Kwinto69 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 myślę że do 2059 się wyrobią z oddaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 myślę że do 2059 się wyrobią z oddaniem Proszę cię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Panowie miał ktoś od nas a4 b6 2.0 benznę?? ciekawy jestem jak sprawuje sie ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mokom, czyżbyś wracał do marki Audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A tak się rozglądam, może by coś kupił może jakieś 1.8T mi chodzi po głowie sam nie wiem. Zależy czy uda mi się pchnąć bemke w takim stanie jak jest teraz po tej kolizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 pokaż zdjęcia tej beemki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Panowie miał ktoś od nas a4 b6 2.0 benznę?? ciekawy jestem jak sprawuje sie ten silnik z tego co sie orientuje oprócz tego ze potrafi 1l oleju na 1000km zechlać to silnik jest niezły!!! jesli juz paliwo to 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 proszę Piękne BMW E-46 Diesel Bogata opcja, zadbane (2462889834) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dobrze zapłacili? Do bmw graty drogie,niby niewielka szkoda ale ze 2,5 klocka trza będzie wyłożyć na naprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 ja juz podliczyłem ok 4 tysi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 tyle naprawa wyniesie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 jak nie więcej... mam nadzieję że w 4 uda mi się zmieścić. Dziś biorę się za obdzwanianie części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 okolice Radomia gdzie nad wodę? coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 okolice Radomia gdzie nad wodę? coś ciekawego Jak to gdzie? Domaniów. No chyba że na Borkach przygotowali kąpielisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 e Domaniów już sobie odpuściłem ze 2 lata temu czystsza woda już w Chlewiskach a na Borki to mogę na spacer w kolo oblecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 e Domaniów już sobie odpuściłem ze 2 lata temu czystsza woda już w Chlewiskach O widzisz, zapomniałem o Chlewiskach. A swoją drogą to co się dzieje w Siczkach? Nadal kąpielisko zamknięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 kisiel jak co roku w drugim tygodniu pewnie zakaz będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Byłem tam ze 2 tygodnie temu na spacerku z koleżanką i psem i ludzie się kąpali... ale ja bym się bał tam zamoczyć stópki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 okolice Radomia gdzie nad wodę? coś ciekawego Jak to gdzie? Domaniów. Domaniów:facepalm: smród,brud i tyle. Chyba że na łódkę i ryby łowić. A swoją drogą,wstyd że w takim Radomiu nie ma żadnego odkrytego basenu:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Zalew w Jastrzębiu był ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi