mcm Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 aż tak źle czy zmieniasz na mocniejszy?? Raczej na słabszy.. ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- ile chcesz ? Jedyne 7.000,- PLN bede w dlugi weekend pogadamy, ale jestem zainteresowany, a co ty masz konkretnie ?
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Yamaha Thundercat 600, '99 r. Motocykl, mimo swoich lat jest bardzo zadbany i ładny. Chętnie go sprzedam komuś, kogo znam. Patrząc na ceny z allegro, to moja nie jest wygórowana. Poza tym jeśli kupisz u mnie motocykl to funduję Ci godzinę szkolenia na Automobilklubie z Pucharem. Marcin, spotkamy się na spocie i pogadamy - przyjadę moturem.
Kali S4 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 w jakiej kolorystyce masz tą Yamaszkę? wklep jakąś fotę
kudalty66 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 aż tak źle czy zmieniasz na mocniejszy?? Raczej na słabszy.. ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- ile chcesz ? Jedyne 7.000,- PLN jaki słabszy, przeciez 6ootki są na poczatek, nie mów że kupujesz Simsona, hehe jak bedziesz moturem, to i ja pozycze od szfagra i podjadę dwoma kółkami,. pozdr
mcm Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Yamaha Thundercat 600, '99 r. Motocykl, mimo swoich lat jest bardzo zadbany i ładny. Chętnie go sprzedam komuś, kogo znam. Patrząc na ceny z allegro, to moja nie jest wygórowana. Poza tym jeśli kupisz u mnie motocykl to funduję Ci godzinę szkolenia na Automobilklubie z Pucharem. Marcin, spotkamy się na spocie i pogadamy - przyjadę moturem. podjedź to obgadamy temat
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 jak byście mieli ochotę to 3ciego jest dzień otwarty 3erfestu
Kwinto69 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 nasze miasto opanowały Mondeaki:shock3:
odzim Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nad ranem żona budzi Mourinho: - Kochanie wstawaj! Już piąta! - Co?? Znowu Lewandowski?? a ja własnie jestem na etapie kupna scutera Yamaha Majesty 250 cm3 20PS
Kali S4 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nad ranem żona budzi Mourinho:- Kochanie wstawaj! Już piąta! - Co?? Znowu Lewandowski?? heheh dobre:grin: ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- a ja własnie jestem na etapie kupna scutera Yamaha Majesty 250 cm3 20PS fajne są, brat ma suzuki burgman 250 , wygodne to jest , ostatnio go dupnęli bo nie ma prawka na A:kox:
tomaszu Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 w jakiej kolorystyce masz tą Yamaszkę? wklep jakąś fotę Srebrno-pomarańczowa. Wygląda mniej więcej tak:
Kali S4 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ładna:naughty: czemu chcesz sprzedawać, teraz gdy sezon dopiero się rozpoczął?
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 w jakiej kolorystyce masz tą Yamaszkę? wklep jakąś fotę Srebrno-pomarańczowa. Wygląda mniej więcej tak: http://databikes.com/imgs/a/c/h/x/s/yamaha__yzf_600_r_thundercat_2002_3_lgw.jpg podoba mi sie malowanie musimy sie dogadac , muszę tylko jakoś żonke przekonać
tomaszu Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sprzedaję, bo chcę kupić jakiegoś krosa lub enduro. Marcin, obawiam się, że będzie mi trudno dziś dotrzeć na spota, a tym bardziej motocyklem. No ale będę się starał, bo liczę na to, że się dogadamy.
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sprzedaję, bo chcę kupić jakiegoś krosa lub enduro. Marcin, obawiam się, że będzie mi trudno dziś dotrzeć na spota, a tym bardziej motocyklem. No ale będę się starał, bo liczę na to, że się dogadamy. tomaszu ja pisalem że bede dopiero za tydzień w Polsce wiec chyba umowimy sie na przyszly piatek
Tabasko Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Koledzy jest ktoś w Radomiu kto zajmuje się lampami? Chodzi o to że trzeba mi jedną sprawdzić i podkleić bo paruje bede wdzięczny za jakies info
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 [h=5]Umiera stary Gruzin. Przy łożu śmierci siedzi jego wnuk. Umierający mówi: -Kiedyś, gdy umarł Lenin, umarł i leninizm... Kiedy umarł Stalin, umarł stalinizm... -Dziadku Onanie, nie umieraj![/h]
Bielun22 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Koledzy jest ktoś w Radomiu kto zajmuje się lampami? Chodzi o to że trzeba mi jedną sprawdzić i podkleić bo paruje bede wdzięczny za jakies info na polnej w radomiu mozesz zapytac jest tam koles co dłubie przy lampach ale nie wiem jak robi i czy ma do tego łeb..ale zapytac nie zaszkodzi "car-glass"
Tabasko Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Koledzy jest ktoś w Radomiu kto zajmuje się lampami? Chodzi o to że trzeba mi jedną sprawdzić i podkleić bo paruje bede wdzięczny za jakies info na polnej w radomiu mozesz zapytac jest tam koles co dłubie przy lampach ale nie wiem jak robi i czy ma do tego łeb..ale zapytac nie zaszkodzi "car-glass" dzięki, wiem gdzie to podjadę i zapytam. Dowiedziałem się też wczoraj że jakiś mechanior w Pionkach na Zwoleńskiej się takimi rzeczami zajmuje.
Rekomendowane odpowiedzi