Kwinto69 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 dzisiaj zobaczyłem godziny otwarcia kauflanda qwa w niedziele to już przegięcie na maxa
Bielun22 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 koś chętny na zamianę:Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. OMG OMG OMG temu kolesiowi przydała by sie lekcj "gustu i stylizacji"...... widziałem rózne dziwy ale za to powiniwn dostać podwójne dożywocie.....
Kwinto69 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 tupet ma zamieni na audi:grin: ---------- Post dopisany at 08:21 ---------- Poprzedni post napisany at 07:41 ---------- wczoraj odnalazłem gumę która jest za serwem w b 5 odpowiadająca za odpływ wody spod aku dostęp chyba zemsta Hitlera, ale syfu się nazbierało
Kwinto69 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 :hi:i już się zesrała pogoda dawno nie padało... ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ---------- Był ktoś nad zalewem w Jastrzębiu? ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ---------- zabezpieczenie przed rzekomo zapowiadanym gradem - Fotosy - 45/11494 - Fotosy - Poboczem.pl
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 gdzie w Radomiu można wynająć lub kupić box dachowy ?
Kali S4 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 w Radomiu to nie wiem , ale w Warszawce to jest tego trochę
Tabasko Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 jestes ktoś w Radomiu kto zrobiłby mi obudowe do stozka w silniku?
Kwinto69 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wypadek Gran Turismo Polonia 30.06.2013 Poznań Koenigsegg Crash - YouTube ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- narobił bigosu
tomaszu Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 gdzie w Radomiu można wynająć lub kupić box dachowy ? Na Słowackiego (jadąc w kierunku centrum, przed wiaduktem) jest taki punkt. Warto tam podjechać.
streetrace Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Tak, wynajmuje gość boxy za dobre pieniądze... firma MOTORMIS Z innej beczki... Znacie kogoś od car-audio w radomiu? Wymieniali mi w serwisie mechanizm podnoszenia szyby w drzwiach pasażera... I nie zwróciłem uwagi - albo od razu, albo kilka dni po tym przestały grać głośniki w drzwiach kierowcy i subwoofer w bagażniku.
Kali S4 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Jak w serwisie to wracaj to nich niech poprawiają to co spartolili:naughty: Od C-A jest koleś na ul. Warszawskiej , nie znam numeru ale wiem że to jest gdzieś na wysokości świateł gdzie się skręca na cmentarz, stacja auto gaz tam jest.
Tabasko Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Tak, wynajmuje gość boxy za dobre pieniądze... firma MOTORMIS Z innej beczki... Znacie kogoś od car-audio w radomiu? Wymieniali mi w serwisie mechanizm podnoszenia szyby w drzwiach pasażera... I nie zwróciłem uwagi - albo od razu, albo kilka dni po tym przestały grać głośniki w drzwiach kierowcy i subwoofer w bagażniku. Ul Zbrowskiego na przeciwko Biedronki w domkach jest zakład gdzie zajmują się elektryką , car audio itp.
Kwinto69 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 te na Zbrowskiego to chyba ci sami co od alarmów ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- Tak, wynajmuje gość boxy za dobre pieniądze... firma MOTORMIS Z innej beczki... Znacie kogoś od car-audio w radomiu? Wymieniali mi w serwisie mechanizm podnoszenia szyby w drzwiach pasażera... I nie zwróciłem uwagi - albo od razu, albo kilka dni po tym przestały grać głośniki w drzwiach kierowcy i subwoofer w bagażniku. Ul Zbrowskiego na przeciwko Biedronki w domkach jest zakład gdzie zajmują się elektryką , car audio itp. są dwie Biedry to pewnie koło kościoła na potoku:hi:
Tabasko Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 dokładnie oni też zajmują się alarmami itp.
Bielun22 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Tak, wynajmuje gość boxy za dobre pieniądze... firma MOTORMIS Z innej beczki... Znacie kogoś od car-audio w radomiu? Wymieniali mi w serwisie mechanizm podnoszenia szyby w drzwiach pasażera... I nie zwróciłem uwagi - albo od razu, albo kilka dni po tym przestały grać głośniki w drzwiach kierowcy i subwoofer w bagażniku. jest koles na warszawskiej ... nie wiem dokładnie jaki nr ale tam obok jest jakis mały servis chyba opla.... AT elektronics Radom • AT elektronics Arkadiusz Dalbiak w Radomiu mi naprawiał radio i do tej pory wszystko gra...
Kwinto69 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 ap-ropo roweru dzisiaj pędzać Aleją Wojska Polskiego (raczej koleinami o tej nazwie) na Neptuna przestraszył mnie dźwięk:shock3: dochodzący za pleców ... Patrze a to kolo Seatem Toledo na glebie i pięknej feldze i oponami szorował o błotniki, totalny baran jak on jechał
mcm Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 gdzie w Radomiu można wynająć lub kupić box dachowy ? Na Słowackiego (jadąc w kierunku centrum, przed wiaduktem) jest taki punkt. Warto tam podjechać. a rowerowe też mają ?
Rekomendowane odpowiedzi