moskal Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 a tam nie może przejechać, pewnie wyolbrzymia trochę przejezdzam ale dre wydechem po nim. Stary ja mam 60cm od nadkola do ziemi i dre podłogą o najnizsze plastikowe "policjanty" - naprawde nic nie wyolbrzymiam , zróbmy jakiegos spota to sie przekonasz BTW jezdze "naokoło" , koło "Aldi" askrecam w prawo , tam pod wiaduktem kolejowym,na rondzie w prawo i zajezdzam na gazową od tyłu. ---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- Skoro Twój pojazd nie może pokonać zwykłego przejazdu kolejowego To jest "normalny przejazd" ?? to jest przejazd z najwieksza róznicą wysokości w 17 punktach jaki widziałem w zyciu
Kali S4 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 no i dobrze jedziesz, tak jak Ci podrzuciłem na mapie, tam tylko kawałek masz lipnej drogi
moskal Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 tam tylko kawałek masz lipnej drogi zjebany ten odcinek miedzy dwujezdniową a ul.Gazową
tomaszu Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 zjebany ten odcinek miedzy dwujezdniową a ul.Gazową Zachowujesz się tak, jakbyś w swoim mieście nie miał takich ulic.
moskal Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 zjebany ten odcinek miedzy dwujezdniową a ul.Gazową Zachowujesz się tak, jakbyś w swoim mieście nie miał takich ulic. Oczywiscie ze tak , chodzi mi o to , ze ten jest najgorszy - reszta bajka, rowna jak pupka niemowalaka
Kali S4 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 no nie ma co narzekać na drogi, wiadomo że zawsze się trafi c**jnia ale jest o niebo lepiej niż kilka lat temu. Kupiłeś opony?
odzim Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 no masz pecha z tą gazowa -jeden z gorszych odcinków drogi ta młodzianowska ,wiejska , pck -dojazd do gazowej i jeszcze przez przejazd kolejowy -ja np mogł bym bolidem do pracy jechac i nigdzie bym nie obtarł heheheh i nie żartuje
moskal Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Kupiłeś opony? jeszcze tam nie byłem , jutro chyba podbije
Kwinto69 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 taka sytuacja wreszcie w centrum miasta tepsa zadbała o komfort klientów, myślę że niebawem podgrzewane się pojawią
Bielun22 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 taka sytuacja wreszcie w centrum miasta tepsa zadbała o komfort klientów, myślę że niebawem podgrzewane się pojawią http://s10.postimg.org/52d2e05md/DSC_1232.jpg prędzej elektryczne:grin:
Kwinto69 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 dodam tylko skrzyżowanie żeromka z 25 czerwca obok pomnika ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Pany ma ktoś jakieś własne opinie na temat firmy Hurtownia elektryczna i elektrotechniczna TIM SA mam na rozmowę wpaść i sam nie wiem:hi:
Artur82 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-helikon-tex-x-tura-zapisy-286557/ BRAĆ!!
Kali S4 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Pany ma ktoś jakieś własne opinie na temat firmy Hurtownia elektryczna i elektrotechniczna TIM SA mam na rozmowę wpaść i sam nie wiem:hi: póki co są wypłacalni, tyle mogę Ci powiedzieć. Na rozmowę iść nie zaszkodzi:) ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- Moskal , właśnie gadałem z kolegą w pracy odnośnie opon , mówi że na Wośnickiej koleś ma wulkanizację i lepsze ceny niż na Józefowie, wybór na pewno mniejszy ale możesz podjechać, tym bardziej że droga dobra bez przejazdów kolejowych i innych "niespodzianek" heheh Tuta masz mapkę jak dojechać , nie znam numeru domu ale to jest wulkanizacja przy samej ulicy http://goo.gl/maps/7gBPk
Kwinto69 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Pany ma ktoś jakieś własne opinie na temat firmy Hurtownia elektryczna i elektrotechniczna TIM SA mam na rozmowę wpaść i sam nie wiem:hi: póki co są wypłacalni, tyle mogę Ci powiedzieć. Na rozmowę iść nie zaszkodzi:) dzięki jutro polece zobaczę co proponują ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- Już wiem skąd się wziął ten fotel w budce. Juto prezydent Komorowski ma być to chyba dla vip a było:decayed:
Kwinto69 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 zaraz olukam czy będzie padało czy nie kkurwa nie wiem co mam robiic zmienic robotę
tomaszu Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Nigdy nic nie słyszałem o hurtowni TIM. Teraz masz pracę pewniaka, a w tej hurtowni może być różnie. Pensja przebija tę z obecnej pracy?
Kwinto69 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Nigdy nic nie słyszałem o hurtowni TIM. Teraz masz pracę pewniaka, a w tej hurtowni może być różnie. Pensja przebija tę z obecnej pracy? nie dotarłem na drugą rozmowę
tomaszu Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 nie dotarłem na drugą rozmowę Znaczy się nie zaprosili, czy sam zrezygnowałeś?
Rekomendowane odpowiedzi