tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Tomaszu jutro ,,ogarniamy" meble ogrodowe :naughty: Jasne, czekam na telefon.
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Bry Bry bry, nikogo tu nie ma. Ja też uciekam - będę wieczorem.
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 BRY Ale miałem wczoraj w nocy fazę, jebnałem lusterkiem pijaka i przejechałem mu po stopie, wlazł j**aniec mi pod koła Na szczęście lusterko tylko sie złożyło
odzim Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 BRY Ale miałem wczoraj w nocy fazę, jebnałem lusterkiem pijaka i przejechałem mu po stopie, wlazł j**aniec mi pod koła Na szczęście lusterko tylko sie złożyło a jemu nic sie nie stało dobrze ze go nie połamałes albo jeszcze gorzej
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Pijany zawsze ma rozluźnione mięśnie i ma szczęście. Michał, co było jak wysiadłeś z samochodu..?
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 BRY Ale miałem wczoraj w nocy fazę, jebnałem lusterkiem pijaka i przejechałem mu po stopie, wlazł j**aniec mi pod koła Na szczęście lusterko tylko sie złożyło a jemu nic sie nie stało dobrze ze go nie połamałes albo jeszcze gorzej hmm i jak by coś mu się stało to by była i tak jego wina;/
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Utykał trochę, ale na pogotowie jechać nie chciał Pijany zawsze ma rozluźnione mięśnie i ma szczęście. Michał, co było jak wysiadłeś z samochodu..? W takich sytuacjach tylko spokój i opanowanie, miałem juz gorszy przypadek z pijakiem , choć nie powiem, pierwsze co zrobiłem po zatrzymaniu to oględziny auta
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Stopa to mogła go rozboleć dopiero rano.. Ciekawe czy będzie pamiętał. :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Stopa to mogła go rozboleć dopiero rano.. Ciekawe czy będzie pamiętał. :gwizdanie: No własnie, nawet jak bym mu ryja obił to by nie pamietał
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Stopa to mogła go rozboleć dopiero rano.. Ciekawe czy będzie pamiętał. :gwizdanie: No własnie, nawet jak bym mu ryja obił to by nie pamietał A jak byś go wykorzystał?? :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 A jak byś go wykorzystał?? :gwizdanie: W jakim sensie? Wybiera sie ktos? - http://www.a4-klub.pl/smf/odp_22240509_lotnisko_ulez_majowka_vwaudi-t70861.0.html;msg874243;boardseen#new
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Wybiera sie ktos? - http://www.a4-klub.pl/smf/odp_22240509_lotnisko_ulez_majowka_vwaudi-t70861.0.html;msg874243;boardseen#new Kurna, będzie mnie korciło, żeby jeździać.
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 A jak byś go wykorzystał?? :gwizdanie: W jakim sensie? No jak o w jakim?! w ulubiony sposób Tomaszusta:P
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 No jak o w jakim?! w ulubiony sposób Tomaszusta:P Nie zapominaj, że to tylko Twoje nocne fantazje.
oZiX Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 No jak o w jakim?! w ulubiony sposób Tomaszusta:P Nie zapominaj, że to tylko Twoje nocne fantazje. No tak zawsze jak mi się śnisz to wstaje wypoczęty;P
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 No tak zawsze jak mi się śnisz to wstaje wypoczęty;P Póki nie jesteś agresywny na żywo to nie przeszkadza mi to, że o mnie śnisz. Miłych snów Ci życzę.
wuju Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Utykał trochę, ale na pogotowie jechać nie chciał Pijany zawsze ma rozluźnione mięśnie i ma szczęście. Michał, co było jak wysiadłeś z samochodu..? W takich sytuacjach tylko spokój i opanowanie, miałem juz gorszy przypadek z pijakiem , choć nie powiem, pierwsze co zrobiłem po zatrzymaniu to oględziny auta h** z człowiekiem audi najważniejsze ja kiedyś jak sie na rowerze ostro wyje*** to pierwsze co to zobaczyłem czy tarcze hamulcowe proste co tam ze byłem otłuczony i oszołomiony na tyle ze nie słyszałem ze kumple cos do mnie mówili :gwizdanie: jak to mówią sprzęt najważniejszy w końcu zarejestrowałem niunie lece po oc ac
Gość Michał Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Wybiera sie ktos? - http://www.a4-klub.pl/smf/odp_22240509_lotnisko_ulez_majowka_vwaudi-t70861.0.html;msg874243;boardseen#new Kurna, będzie mnie korciło, żeby jeździać. Ja chyba sie wybiorę
Rekomendowane odpowiedzi