tomaszu Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Mieliśmy MISTRZA ŚWIATA w paralotniarstwie, ale ze 3 tygodnie temu zdarzył się wypadek śmiertelny.
moskal Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Miałeś jechać bałaganie... zmiana planów? a kto Ci mowił ze ja miałem jechać ? Mnie nie bawia takie zloty jak ten w Ostrowie , pojade sie furami jarac ?? dla mnie istnieje jeden zlot INTEGRACYJNY , mianowicie Bukowina Tatrzańska ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- Mieliśmy MISTRZA ŚWIATA w paralotniarstwie, ale ze 3 tygodnie temu zdarzył się wypadek śmiertelny. no szkoda chłopa ale tu nie ma co porownywać , na paralotni nie polatam a w piłkarzyki z MŚ sobie popykałem
Bielun22 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Miałeś jechać bałaganie... zmiana planów? a kto Ci mowił ze ja miałem jechać ? Mnie nie bawia takie zloty jak ten w Ostrowie , pojade sie furami jarac ?? dla mnie istnieje jeden zlot INTEGRACYJNY , mianowicie Bukowina Tatrzańska na wieśbuku wyrażałeś cheć wyjazdu ..dobrze widziałem i dlatego pytam:jerk:
kudalty66 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 takiego wyniku w 30 minut sie nie spodziewałem,.
mokom69 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja też hehe Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
mcm Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 pierdoilone niemce :wallbash: znowu się wyspać nie dadzą, żeby chociaż h.uje w finale przegrali
tomaszu Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 pierdoilone niemce :wallbash: znowu się wyspać nie dadzą, żeby chociaż h.uje w finale przegrali Na forum to kozak jesteś, a na ulicy to pewnie sam dmuchasz w wuwuzelę dla niepoznaki.
Bielun22 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 hehehhehe:grin: ---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ---------- Kudłaty PW miałeś wysłąć
mcm Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 pierdoilone niemce :wallbash: znowu się wyspać nie dadzą, żeby chociaż h.uje w finale przegrali Na forum to kozak jesteś, a na ulicy to pewnie sam dmuchasz w wuwuzelę dla niepoznaki. taa wczoraj jedną skonfiskowałem
tomaszu Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 moskal, ile płacisz za wynajem mieszkania i jaki masz metraż? Mam dla Ciebie lepsze!
moskal Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 moskal, ile płacisz za wynajem mieszkania i jaki masz metraż?Mam dla Ciebie lepsze! siema. Słuchaj płace ,tzn firma płaci 1050 czynszu + media , srednio na miesiąc wychodzi 1300-1350pln. Metrazu nie znam ale sa dwa pokoje , kuchnia , lazienka , przedpokój - normalne komunistyczne mieszkanie. Jesli masz jakies mieszkanie to podeslij mi na PW co i jak to sie zastanowie. tu na Limanowskiego mi odpowiada bo jest wszedzie blisko , no i druga sprawa to wyprowadzając sie z aktualnego musiałbym je posprzątac a prawde mowiąc od listopada zeszłego roku tylko raz tam były odkurzane "dywany" :grin:
tomaszu Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 (...) no i druga sprawa to wyprowadzając sie z aktualnego musiałbym je posprzątac a prawde mowiąc od listopada zeszłego roku tylko raz tam były odkurzane "dywany" :grin: Wiesz co, chyba jednak nie mamy o czym gadać... Myślałem nad tym, żeby puścić na wynajem swoje mieszkanie, ale wolę to wynająć komuś, kto odkurzy tam chociaż raz na 2 tygodnie. Mam 54m2 z windą i stanowiskiem w garażu. Cena, jaka mnie interesuje sporo przewyższa tę, którą płaci Twoja firma.
mcm Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Opublikowano 11 Lipca 2014 Myślałem nad tym, żeby puścić na wynajem swoje mieszkanie, ... A ty gdzie sie znowu przenosisz
tomaszu Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Myślałem nad tym, żeby puścić na wynajem swoje mieszkanie, ... A ty gdzie sie znowu przenosisz W Bieszczady do wilków... Nie, żartuję. Planujemy przenieść się do większego mieszkania, żeby była większa motywacja do powiększania rodziny.
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Komu polarek jeszcze ? brakuje 2 sztuk http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/index2.html
Rekomendowane odpowiedzi