tomaszu Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Pracujemy nad zniwelowaniem niżu demograficznego.
mokom69 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Mam pytanie, gdzie w Radomiu odgrzybić i uzupełnić klimę?? Ważne by było zrobione solidnie, łącznie z całym przeglądem instalacji...??
moskal Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Pracujemy nad zniwelowaniem niżu demograficznego. wpaść pomóc ?
tomaszu Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Pracujemy nad zniwelowaniem niżu demograficznego. wpaść pomóc ? Tak - popilnujesz Olka.
moskal Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Pracujemy nad zniwelowaniem niżu demograficznego. wpaść pomóc ? Tak - popilnujesz Olka. na którą mam być ?
Kali S4 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Koniecznie mu poplinuj tego Olka,żeby nie było jak w tym kawale: W sypialni tata i mama uprawiają sex, Jasiu wchodzi i pyta co wy robicie na co tata: A! Ty! Niegrzeczna mamo nie będziesz więcej biła Jasia,i chlast klepie mamę w tyłek, a Jasiu na to: Tato to idź jeszcze wyruchaj kota bo mnie podrapał. :wink:
mcm Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 Pracujemy nad zniwelowaniem niżu demograficznego. wpaść pomóc ? Tak - potrzymasz mi Olka. buahahahahahahahahaha :polew:
kudalty66 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Mam pytanie, gdzie w Radomiu odgrzybić i uzupełnić klimę?? Ważne by było zrobione solidnie, łącznie z całym przeglądem instalacji...?? do ozonowania mam dostęp do maszynki, nabic uzupełnic środek na złotej,. od dawna tam to robią, ozonowanie tez ci zrobią, chyba ze chcesz zo maszynkę wezmę,. ---------- Post dopisany at 08:04 ---------- Poprzedni post napisany at 07:52 ---------- pany kto ma box na dach i mógłby pozyczyć na wakacje od 10 sierpnia na tydzien nawet za opłatą, potrzebuje dla brata, belki mamy,.
tomaszu Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 mcm, zniekształcanie cytatów jest karalne.
mokom69 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Mam pytanie, gdzie w Radomiu odgrzybić i uzupełnić klimę?? Ważne by było zrobione solidnie, łącznie z całym przeglądem instalacji...?? do ozonowania mam dostęp do maszynki, nabic uzupełnic środek na złotej,. od dawna tam to robią, ozonowanie tez ci zrobią, chyba ze chcesz zo maszynkę wezmę,. dzięki, jutro jadę na złotą ogarną wszystko:)
mcm Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 mcm, zniekształcanie cytatów jest karalne. oj tam, oj tam
mcm Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Pany potrzebuję interneta na kartę, na tydzień (do Ustki ) z jakiej sieci najlepiej wziąć ?
tomaszu Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 podpaliłeś chłopom słomę na polu? Po prostu zrobiłem sobie kolację.
mokom69 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Najlepiej to sprawdzić jaka sieć ma tam najlepszy zasięg. Ja mam z Play i w sumie działa ale z zasięgiem różnie bywa Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Kali S4 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 w telefonie nie masz? jest coś takiego jak internet na kartę? to funkcjonuje tak jak karty pre paid?
mcm Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 PLAY na kartę nawet nieźle sobie tu radzi:
tomaszu Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Pany, jako że mój poTomek zaczyna się interesować resorakami to chciałbym zapytać jakiej firmy resoraki są teraz na topie? Pamiętam, że za moich czasów super były Matchboxy. A jak teraz? Mcm, może Ty się wypowiesz?
Rekomendowane odpowiedzi