mcm Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 A tam miesza, pomóc chce [emoji41]
Tabasko Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 potrzebuje ktoś kołpaków 15' ori do audi ? W razie co pisać moge sprzedac
Bielun22 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 potrzebuje ktoś kołpaków 15' ori do audi ? W razie co pisać moge sprzedac Tabasko gdzieś był jak Cie nie było? czym się teraz wozisz?
Tabasko Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Byłem cały czas w pobliżu, ale zrobiłem przerwe od forum Audi wypchnąłem jakoś pod koniec maja, różne legendy krążyły na ten temat... a teraz mam golfika 4 A Ty modzisz cały czas, nie zmienisz poki co samochodu ?
Bielun22 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Byłem cały czas w pobliżu, ale zrobiłem przerwe od forum Audi wypchnąłem jakoś pod koniec maja, różne legendy krążyły na ten temat... a teraz mam golfika 4 A Ty modzisz cały czas, nie zmienisz poki co samochodu ? Cały czas coś się działa w ostatnim czasie bardzo dużo ...ale czasu brak jak jestem w Pl i nie mogę nigdy wszystkiego ogarnąć .... Zmieniać?? u mnie to jest tak "i nie opuszczę Cie az do śmierci" za dużo kasy, czasu i swojego bakcyla wsadziłem żeby się jej pozbyć....odwiedzisz wątek to zobaczysz
Tabasko Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 jak jest zajawka cały czas to dobrze któregoś razu spotkałem się z Twoim bratem na myjni, pewnie Cie nie pozdrowił ode mnie
Bielun22 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 jak jest zajawka cały czas to dobrze któregoś razu spotkałem się z Twoim bratem na myjni, pewnie Cie nie pozdrowił ode mnie doleciały Pozdrowienia ( dziekuje) ... chłopaki na myjce tez mówili jak byłem na urlopie
Tabasko Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 No to super a z mocą coś modzisz dalej ?
Bielun22 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 No to super a z mocą coś modzisz dalej ? Chciałbym ale na to mi tysiak nie wystarczy ...może kiedyś . Na razie musze ogarnąć to co mam teraz jak najlepiej się da ...... prędzej Q będzie niż moc A Ty przy golfie coś rzeźbiłeś?
Tabasko Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Jedna rzecz jakiej mi bedzie brakowało to Q zimowa porą. A co do Golfa, nie robie nic, mam tam 170 PS w serii i w sumie z wolnossaka nic juz nie wyrobię chyba że wydam koło 4 tyś na kompresor można by spotkać sie na piwo
Bielun22 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Jedna rzecz jakiej mi bedzie brakowało to Q zimowa porą. A co do Golfa, nie robie nic, mam tam 170 PS w serii i w sumie z wolnossaka nic juz nie wyrobię chyba że wydam koło 4 tyś na kompresor można by spotkać sie na piwo po 17 grudnia
Kali S4 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 że tak się wtrącę , ale audi bez Q to nie audi
Tabasko Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 że tak się wtrącę , ale audi bez Q to nie audi zgadza się, tez jestem tego zdania. Tylko do Q wg mnie potrzebna jest tez moc. wtedy jest zabawa
tomaszu Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 W grudniu pewnie zrobimy przedświątecznego spota.
Bielun22 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 W grudniu pewnie zrobimy przedświątecznego spota. A jak że... tylko nie w piątek co by można było co oszamać
Tabasko Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 może bym wpadł na niego po raz pierwszy
mcm Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 koniecznie, tylko musisz wiedzieć że na pierwszym spocie wszyscy obecni robią kółko twoją bryką "taki lajf" ;-)
Rekomendowane odpowiedzi