mokom69 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 galaxy miało tiptronic? takie informacje dostałem podobno japońka firma jatco wstawiała
Poemat Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 moze ktos z Was ma w radomiu rozporke do a4 b5 na sprzedaz?
Kali S4 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) galaxy miało tiptronic? takie informacje dostałem podobno japońka firma jatco wstawiała jeśli japońska to musi być lux Edytowane 6 Lipca 2015 przez Kali S4
mokom69 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 galaxy miało tiptronic? takie informacje dostałem podobno japońka firma jatco wstawiała jeśli japońska to musi być lux japońska firmy jatco
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Trochę zimno. A jak u Was? Trochę zaczęło faktycznie pizgać siemanko
mokom69 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie wiem, że już gdzieś było pytanie ale nie mogę znaleźć. Polecicie mi dobrego gazownika w radomiu?? Kogoś kto dobrze założy instalację by się nie bujać po 100 razy na ustawianie itd
barfol112 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie wiem, że już gdzieś było pytanie ale nie mogę znaleźć. Polecicie mi dobrego gazownika w radomiu?? Kogoś kto dobrze założy instalację by się nie bujać po 100 razy na ustawianie itd w radomiu nie ale w goździe tym jak na zwoleń lecisz jest dobry gazowanik tani i zna się na tym
mokom69 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie wiem, że już gdzieś było pytanie ale nie mogę znaleźć. Polecicie mi dobrego gazownika w radomiu?? Kogoś kto dobrze założy instalację by się nie bujać po 100 razy na ustawianie itd w radomiu nie ale w goździe tym jak na zwoleń lecisz jest dobry gazowanik tani i zna się na tym masz jakieś namiary albo adres? jutro bede jechał do zwolenia to bym podpytał
moskal Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Kudłaty też mi kiedyś jakiegoś z Radomia polecał , ponoć dobry ale nie skorzystałem.
Kali S4 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 moskal , przyznaj się co komu zrobiłeś za tego vipa?
tomaszu Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 moskal , przyznaj się co komu zrobiłeś za tego vipa? Widać, że na darmo do Bukowiny nie jeździł.
moskal Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Panowie zapraszam do Bukowiny , zobaczycie za co dostałem VIPa
jacek2121 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Witajcie dopiero teraz zauważyłem, że jest taki temat odnośnie miłośników a4 z radomia. Kiedy sie zazwyczaj spotykacie?? Co do pytania: Panowie wiem, że już gdzieś było pytanie ale nie mogę znaleźć. Polecicie mi dobrego gazownika w radomiu?? Kogoś kto dobrze założy instalację by się nie bujać po 100 razy na ustawianie itd Ja w swojej a4 zakładałem na chorzowskiej w AG centrum, nie mam żadnych zastrzeżeń silnik pracuje na LPG bez problemu i różnicy pomiędzy PB. Instalacja zamontowana bardzo estetycznie właściwie widać tylko wytryski nic poza tym, nie pocieli żadnego plastiku pod maską co najbardziej mnie drażni u ludzi jak widzę powycinane otwory żeby jakiś wężyk puścić itp.. Tak więc jak najbardziej polecam.
Kwinto69 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Witajcie dopiero teraz zauważyłem, że jest taki temat odnośnie miłośników a4 z radomia. Kiedy sie zazwyczaj spotykacie?? Co do pytania: Panowie wiem, że już gdzieś było pytanie ale nie mogę znaleźć. Polecicie mi dobrego gazownika w radomiu?? Kogoś kto dobrze założy instalację by się nie bujać po 100 razy na ustawianie itd Ja w swojej a4 zakładałem na chorzowskiej w AG centrum, nie mam żadnych zastrzeżeń silnik pracuje na LPG bez problemu i różnicy pomiędzy PB. Instalacja zamontowana bardzo estetycznie właściwie widać tylko wytryski nic poza tym, nie pocieli żadnego plastiku pod maską co najbardziej mnie drażni u ludzi jak widzę powycinane otwory żeby jakiś wężyk puścić itp.. Tak więc jak najbardziej polecam. Sie ma ja zakładałem na Potoku ul Zbrowskiego naprzeciw biedronki estetycznie może d*py nie urywa ale jeździ ok https://www.facebook.com/nieoznakowaneradiowozy/photos/a.443606065751158.1073741828.443575339087564/706262602818835/?type=1&theater Moskalu Brawo za tempo prac na Struga
Rekomendowane odpowiedzi