mcm Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Przecież on teraz siedzi i nic nie robi ;-) To by mu się trochę ruchu przydało Tu u Niemców to im na przywitanie festyny w miastach robią Edytowane 16 Września 2015 przez mcm
tomaszu Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Sie ma, kto dziś jeździ autem, a kto nie?
tomaszu Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 ja autem Ciebie nie pytam, bo już wiedziałem jaką dasz odpowiedź.
Kali S4 Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Sie ma, kto dziś jeździ autem, a kto nie? czyżbyś lubił pedałować?
tomaszu Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Sie ma, kto dziś jeździ autem, a kto nie? czyżbyś lubił pedałować? Lubię jeździć na rowerze.
moskal Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Pany , z racji tego że alfa i omega w postaci Kudłatego ma mnie w ***** i nie odbiera telefonu powiedzcie mi proszę gdzie w Radomiu dostane "spinki" do zmontowania deski w audi ?? Edytowane 7 Października 2015 przez moskal
mcm Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 W Radumiu nie wiem, ja kupowałem dużo u nich http://www.romix.pl/oferta/spinki-samochodowe Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Qbazulu Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Cześć, mam do Was ogromną prośbę czy mógłby ktoś z Was przy odrobinie wolnego czasu sprawdzić dla mnie dwa samochody, ponieważ idę z zamiarem zakupu B7, a jechać na darmo 640 km w obie strony to dzionek z głowy ? Będę dłużnikiem. Poniżej przedmiotowe aukcje: 1. http://allegro.pl/show_item.php?item=5689605926#6a7eff2dcf oraz 2. http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-2-0-tdi-170-km-s-line-quatro-serwisowany-w-aso-bezwypadkowy-szwajcar-ID6yazrJ.html#3229542e75 Z góry DZIĘKUJĘ za pomoc. W razie czego kontakt na PW Pozdrawiam Edytowane 7 Października 2015 przez Qbazulu
Kali S4 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Pany , z racji tego że alfa i omega w postaci Kudłatego ma mnie w ***** i nie odbiera telefonu powiedzcie mi proszę gdzie w Radomiu dostane "spinki" do zmontowania deski w audi ?? W Radumiu duży wybór spinek ma koleś na Tartacznej,wjazd od Wierzbickiej po lewej stronie za Michalczewskim.
Arturoo Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Siemanko Pany , z racji tego że alfa i omega w postaci Kudłatego ma mnie w ***** i nie odbiera telefonu powiedzcie mi proszę gdzie w Radomiu dostane "spinki" do zmontowania deski w audi ?? Po tym jak zmienił pracę to wielu ma z nim utrudniony kontakt Pisz esy... będzie prościej
moskal Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Pany , z racji tego że alfa i omega w postaci Kudłatego ma mnie w ***** i nie odbiera telefonu powiedzcie mi proszę gdzie w Radomiu dostane "spinki" do zmontowania deski w audi ?? W Radumiu duży wybór spinek ma koleś na Tartacznej,wjazd od Wierzbickiej po lewej stronie za Michalczewskim. a kostki ISO gdzie kupie ??
kudalty66 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Pany , z racji tego że alfa i omega w postaci Kudłatego ma mnie w ***** i nie odbiera telefonu powiedzcie mi proszę gdzie w Radomiu dostane "spinki" do zmontowania deski w audi ?? ale mnie objechał, zarobiony jestem, nie łaska było napisać, zawsze odpisuje,. pozdrawiam wszystkich Artur dzięki za foto, mam ich więcej,. jestem dostępny również na messengerze , ale jak marudzie sie pisac nie chce to kicha, czasem jestem w takiej pozycji i w takim miejscu, że naprawdę nie mam jak gadać, a fakt jeszcze troche w rozjazdach będe,.
moskal Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 W Radumiu nie wiem, ja kupowałem dużo u nich http://www.romix.pl/oferta/spinki-samochodowe Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Tam sie mozna zarejestrować ? przejebalem całą ich strone i nie widze....
Poemat Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 siema ma ktos moze stal 16" 5x112 do pogonienia?
Bielun22 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 siema ma ktos moze stal 16" 5x112 do pogonienia? mam alu 16.opony na sezon
Kwinto69 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Kapie mi oliwa spod silnika Kogoś polecacie gdzie podjechac?
Kali S4 Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 siema ma ktos moze stal 16" 5x112 do pogonienia? mam alu 16.opony na sezon jaki wzór? podrzuć jakieś foto poglądowe.
mcm Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Kapie mi oliwa spod silnika Kogoś polecacie gdzie podjechac? http://www.marput.com.pl/
Rekomendowane odpowiedzi