oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 ehhh życie... za dużo roboty mam:P za mało czasu! no i siedzę sobie sam a tego mam dość już mam egzamin w czwartek zaległy z 1roku i nic nie umiem i nie umiem się uczyć... dodając do tego rozterki sercowe to ogólnie lyppa
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 buhahahahah to jutro bedzie ,,gorąca linia" Zadeklarowałem się, więc traktuj to poważnie. Czasem umiem wpierać ludzi. Ozix, czasem musi być źle - tak dla kontrastu - żebyś później docenił lepsze chwile. Będzie dobrze. :th:
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 no do mnie możeta dzwonić kiedy dusza zapragnie;) hmm ale chyba tylko Bryńcia:* ma do mnie numera:P Tja raz lepiej raz gorzej ile tak można:P?? Chyba mam jakiegoś doła
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ozix ja też miewan doły, wszystko z Tobą OK Ale jak jest dół, to potem jest ,,górka" w sensie niedługo jakiegoś ciepłego cycka przygarnę??
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 A z innych nałogów też potrafisz leczyć, bo mam jeszcze kilka :gwizdanie: zwłaszcza ostatnio :gwizdanie: Wytrzymasz do spota czy pogadamy wcześniej?
mcm Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 uśpiłem dzieciaki i jestem już z wami [br]Dopisany: 10 Maj 2009, 23:14_________________________________________________zapowiada mi się 5000 km trasy w tym tygodniu, będą plecki bolały
odzim Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Jutro się zobaczy, jak zacznę rzucać palenie i mi sie wzmożą inne nałogoi :naughty tzn.............
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Jutro się zobaczy, jak zacznę rzucać palenie i mi sie wzmożą inne nałogoi Gdybyś była typową kobietą to bym powiedział, że to chodzi o jedzenie, ale przecież Ty jesteś Brynia wariatka - nietypowa kobieta... BTW nie zrozumcie mnie źle, ale miło słyszeć, że nie tylko ja miewam dołki - Ozix nie jesteś sam. mcm, jedziesz do Niemcowni?
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Jutro się zobaczy, jak zacznę rzucać palenie i mi sie wzmożą inne nałogoi Póki co budowa Cię przytrzyma w dobrej formie
mcm Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 uśpiłem dzieciaki i jestem już z wami [br]Dopisany: 10 Maj 2009, 23:14_________________________________________________zapowiada mi się 5000 km trasy w tym tygodniu, będą plecki bolały Na ból pelcków to jest Odzim najlepszy podobno trzeba to sprawdzić wolałbym okład z ciepłych pośladków ... (kobiecych oczywiście )
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 uśpiłem dzieciaki i jestem już z wami [br]Dopisany: 10 Maj 2009, 23:14_________________________________________________zapowiada mi się 5000 km trasy w tym tygodniu, będą plecki bolały Na ból pelcków to jest Odzim najlepszy podobno trzeba to sprawdzić Ja też mogę Cie dokładnie _wymasować_ :gwizdanie:
odzim Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Na ból pelcków to jest Odzim najlepszy podobno trzeba to sprawdzić znam pare cwiczeń na wyprost i zgięcie pleckow i nie tylko :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 wolałbym okład z ciepłych pośladków ... (kobiecych oczywiście ) :decayed: dobrze ze dopisałeś że kobiecych bo wiesz, licho nie śpi
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Jedzenie mnie nie kręci, to nie to Hmmm, czy to jest to o czym każdy z nas teraz myśli..? :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 uśpiłem dzieciaki i jestem już z wami [br]Dopisany: 10 Maj 2009, 23:14_________________________________________________zapowiada mi się 5000 km trasy w tym tygodniu, będą plecki bolały Jestem zazdrosny!!:>> Na ból pelcków to jest Odzim najlepszy podobno trzeba to sprawdzić wolałbym okład z ciepłych pośladków ... (kobiecych oczywiście ) Kwestia gustu, ja tam wolę Odzima Czuję się zazdrosny!!
odzim Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ty mnie tu ćwiczeniami nie zbywaj :tongue4 zaklad caly czas stoi
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Jedzenie mnie nie kręci, to nie to Hmmm, czy to jest to o czym każdy z nas teraz myśli..? :gwizdanie: Toż to wiadomo, Brynie jak każdego faceta kręcą ..... samochody
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 A cholera Was wie, co teraz myslicie Tak jakbyś nie wiedziała..
Rekomendowane odpowiedzi