mcm Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 kto jedzie na zlot w PILE niech wpłaca do 22 maja bo wyleci z listy mcm nie rób OT :polew: popłakałem się :polew: ale bana nie dostanę
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Nie da rady nie przegram, nie ma takiej pocji No chyba że............. specjalnie :gwizdanie: wtedy to ja juz coś wymyslę :> Co Ty, chcesz sie podłożyć? :gwizdanie: Ja mu dla odmiany masaz zrobię odzim chłopaku, trafiło Ci się jak slepej kurze ziarno :decayed:
mcm Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 ja się też Nie da rady nie przegram, nie ma takiej pocji No chyba że............. specjalnie :gwizdanie: wtedy to ja juz coś wymyslę :> Co Ty, chcesz sie podłożyć? :gwizdanie: Ja mu dla odmiany masaz zrobię ja też chcę
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 a kto jedzie do PiłY?[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 23:43_________________________________________________mcm Tobie żona może zrobić![br]Dopisany: 10 Maj 2009, 23:44_________________________________________________zostaw coś dla wolnych__:> Co nie Tomasz?
odzim Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Bry noc , fajnie sie gada ale musze rano wstac , pozdrowienia dla all Radom Fantazja Squad
mcm Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 mcm Tobie żona może zrobić! żona mi robi inne rzeczy
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 mcm Tobie żona może zrobić! żona mi robi inne rzeczy hehe, takie o których Ty oZiX nawet po nocach nie snisz
mcm Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 Do Piły WSZYSCY jedziemy, dopisywac się do listy !!!!! A co do masazy w moim wykonaniu, to nawet nie wiecie w co byscie sie wpakowali. Serio, nie polecam ryzyk-fizyk piszę się w ciemno, co będzie to będzie ... [br]Dopisany: 10 Maj 2009, 23:47_________________________________________________ mcm Tobie żona może zrobić! żona mi robi inne rzeczy hehe, takie o których Ty oZiX nawet po nocach nie snisz
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Brynia , dopisz mnie bo ja nie wiem gdzie to, a jeszczę sie tutaj gubię
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Do Piły WSZYSCY jedziemy, dopisywac się do listy !!!!! A co do masazy w moim wykonaniu, to nawet nie wiecie w co byscie sie wpakowali. Serio, nie polecam Lubie wyzwania:) mcm Tobie żona może zrobić! żona mi robi inne rzeczy hehe, takie o których Ty oZiX nawet po nocach nie snisz No bo mi w nocy to się tylko Tomasz w stalowych gaciach śni Dobrze że na umiem obchodzić firełole :gwizdanie:
mcm Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 Brynia , dopisz mnie bo ja nie wiem gdzie to, a jeszczę sie tutaj gubię No nareszcie :notworthy: Wpiszemy cię na listę rezerwową, a jak nie zwolnią się miejsca to Ukcio podtrzymuje to co na grillu powiedział - pojedziesz za niego, a on zrobi impreze dla tych co zostali kurde po takim fajnym grillu, nie wiem czy nie zostać z Ukciem
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 No bo mi w nocy to się tylko Tomasz w stalowych gaciach śni Czy to jeden z tych miłych snów?
mcm Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 lecem zaraz spaciu ...[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 23:55_________________________________________________Branoc ...
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 kurde po takim fajnym grillu, nie wiem czy nie zostać z Ukciem Kurcze, no właśnie, Ł jakies koleżanki przygarnie i będzie
Gość Michał Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 No ja też już spadam, północ wybiła a rano do fabryki trza lecieć :decayed: BRY NOC gawędziarze
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Wy tu spać idziecie, a ja mam dla was fotostory z grila. :> http://picasaweb.google.com/tomaszust/GrillUBryni2009?authkey=Gv1sRgCLbF6v-6-rWrywE&feat=directlink Proszę o wyrozumiałość dla fotografa.
Koval78 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Tomaszu, zdjęcia pierwsza liga. Ukłony przed podpisami do zdjęć. Kiedy powtórka ??? P.S. :drinks:Rozchodniaczki, rozchodniaczki a potem bagażniczek ???
krzyniek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Tomaszu, zdjęcia pierwsza liga. dobrze że mcm i ja trochę ich zrobiliśmy bo by nie było co oglądać
Rekomendowane odpowiedzi