oZiX Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Bry Tomek Cześć PANOWIE Witaj Annno :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Tomaszu, zdjęcia pierwsza liga. dobrze że mcm i ja trochę ich zrobiliśmy bo by nie było co oglądać Dobrze ze przybylismy,bo by nie było komu robić BRY oZiX
Koval78 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Wy tu spać idziecie, a ja mam dla was fotostory z grila. :> http://picasaweb.google.com/tomaszust/GrillUBryni2009?authkey=Gv1sRgCLbF6v-6-rWrywE&feat=directlink Proszę o wyrozumiałość dla fotografa. Przecież poprosił o wyrozumiałość dla fotografa :gwizdanie:
mcm Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 ostatnie zdjęcie prawie rozwodowe ... :gwizdanie: :>[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 10:00_________________________________________________to moje fotki Brynia trochę za szybka jAk na mój aparat i jakaś rozmazana wyszła :> http://picasaweb.google.pl/mcm00PL/GrillBrynia?feat=directlink
krzyniek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 ostatnie zdjęcie prawie rozwodowe ... :gwizdanie: :>[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 10:00_________________________________________________to moje fotki http://picasaweb.google.pl/mcm00PL/GrillBrynia?feat=directlink a nie ma foty jak BryTomek fruwa :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 dobrze że mcm i ja trochę ich zrobiliśmy bo by nie było co oglądać Dobrze, że przyjechał wizytator z prawie Warsiawy, bo inaczej to w ogóle nie byłoby imprezy... :> _________________________________________________ Czy ktoś może mi wyjaśnić to: I o co chodzi z tym moim fruwaniem, o którym Krzyniek mówi??
mcm Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Fajne zdjęcia, pełna kulturka a ty się wyspałeś :?:
poziek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Fajne zdjęcia, pełna kulturka a ty się wyspałeś :?: :polew: :polew: :polew: W ŻYCIU
Gość Michał Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Zastanawiałem sie wczoraj kogo tam Brynia nocami ukrywa
wuju Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 bry mam pytanie możecie mi powiedzieć czy w klimatronicu da rade regulować jednocześnie temperaturę obu stron? czy trzeba robić to osobno? w toyocie która czesto pomykałem była opcja dual a tu nie mogę sie czegoś takiego doszukać
wuju Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Przytrzymaj przycisk Auto przez kilka sekund, to sie przełączy na współny dziękuje powoli sie uczę mojej a4
odzim Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 zajefajne zdjęcia - brawo chłopaki git robota ps. opisy jeszcze lepsze, a plecy to moje ma sie te bary :)
tomaszu Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 a plecy to moje ma sie te bary :) Bary masażysty. Przytrzymaj przycisk Auto przez kilka sekund, to sie przełączy na współny A może w moim Cytronecie też takie coś można, bo mi tego brakuje.. Tomaszu dzięki za terapię przez telefon, musiałam się zatrzymac wprawdzie po drodze ale tylko dlatego że by mi paliwa zabrakło. Fajek nie kupiłam :> Bryniu, jestem z Ciebie dumny. No i nie ma sprawy - terapia działa w obie strony - miło wiedzieć, że nie jestem sam.
Gość Michał Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Michał [/b] czy to do Ciebie machałam dzisiaj na rondzie na Reja o 7 Tak skarbie , to mi odmachałaś
Gość Michał Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Tomaszu ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( skapitulowałam ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Prawda jest taka że zanim się przeprowadzę to jakoś tego rzucania fajek nie widzę Chyba że sie wczesniej rozwiodę [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 20:44_________________________________________________ Michał [/b] czy to do Ciebie machałam dzisiaj na rondzie na Reja o 7 Tak skarbie , to mi odmachałaś tak na 99% byłam pewna że to Ty :> Tak tak, zawsze trzeba sobie zostawic jakis % niepewności
Gość Michał Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 No to trzeba by jechać Tylko dzień mi nie za bardzo pasuje, wolałbym niedziele no ale cóż...Bryni sie nie odmawia A tak na serio muszę to przedyskutować z dwoma osobami :gwizdanie:
odzim Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 ja bym polecial Brynia w sobote bo w inne dni to po co jak nic nie ma
oZiX Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Ok ale moim autem, moze go przegonię na 1/4 :gwizdanie: Moje auto Ja, Odzim, Michał i kto jeszcze ? Jutro zrobimy zgłoszenie [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 21:38_________________________________________________q...wa! mam dość liczenia na dziś!![br]Dopisany: 11 Maj 2009, 21:38_________________________________________________ludki mam pytanie:)Chcieli byście móc wysyłać.. albo nie wam to się nie przyda:P
Rekomendowane odpowiedzi