odzim Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Odzim[/b] będziesz miał dwie baby na spoci blondynkę i brunetkę, ale obie tak samo pojeb.... no nie Kaska :wink4 czekam na piatek
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Odzim będziesz miał dwie baby na spoci blondynkę i brunetkę, ale obie tak samo pojeb.... no nie Kaska [br] Już mi zrobiłaś reklamę, a ja chciałam, żeby myśleli, że chociaż ja jestem normalna
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 u nas nikt nie jest normalny ...[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 22:22_________________________________________________więc gdybyś była to byś nie bardzo pasowała
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ja obiecałes że bedziesz do na wpadał to już Cię zaocznie do RFS zaliczyłam :> bede bede moze po paru sie na dzienne przepisze :gwizdanie: no to zdrowie za spota piatkowego
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Odzim będziesz miał dwie baby na spoci blondynkę i brunetkę, ale obie tak samo pojeb.... no nie Kaska [br] Już mi zrobiłaś reklamę, a ja chciałam, żeby myśleli, że chociaż ja jestem normalna :polew: :polew: ja jestem z nimi szczera, :polew: nie będziemy im opowiadac bajek o grzecznych dziewczynkach Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.... Dlatego chodzę tam gdzie chcę
odzim Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zresztą - grzeczne dziewczynki nikogo nie kręcą, niegrzeczne biorą co chcą :naughty ale sie już rozhuśtałyście aż strach na spota przyjechać
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zresztą - grzeczne dziewczynki nikogo nie kręcą, niegrzeczne biorą co chcą :naughty ale sie już rozhuśtałyście aż strach na spota przyjechać na mnie działa wręcz przeciwnie.. tym bardziej chce
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Odzim będziesz miał dwie baby na spoci blondynkę i brunetkę, ale obie tak samo pojeb.... no nie Kaska [br] Już mi zrobiłaś reklamę, a ja chciałam, żeby myśleli, że chociaż ja jestem normalna :polew: :polew: ja jestem z nimi szczera, :polew: nie będziemy im opowiadac bajek o grzecznych dziewczynkach Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.... Dlatego chodzę tam gdzie chcę Dokładnie Zresztą - grzeczne dziweczynki nikogo nie kręcą, niegrzeczne biora co chcą Zawsze
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 spoko, my sie dopiero rozkręcamy znamy sie dobrze i nie wiem która z nas jest bardziej popierdzielona ocenimy ...
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 spoko, my sie dopiero rozkręcamy znamy sie dobrze i nie wiem która z nas jest bardziej popierdzielona ruda w różowych stringach i pojebana blondyna - normalny dream team :kox:
Ukasz699 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Odzim będziesz miał dwie baby na spoci blondynkę i brunetkę, ale obie tak samo pojeb.... no nie Kaska [br] Już mi zrobiłaś reklamę, a ja chciałam, żeby myśleli, że chociaż ja jestem normalna :polew: :polew: ja jestem z nimi szczera, :polew: nie będziemy im opowiadac bajek o grzecznych dziewczynkach Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.... Dlatego chodzę tam gdzie chcę Dokładnie Zresztą - grzeczne dziweczynki nikogo nie kręcą, niegrzeczne biora co chcą Zawsze Krowa co glosno muczy malo mleka daje
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To może w piatek zrobimy spota ale takiego bez aut ?
odzim Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 z innej beczki jutro pojeżdżę audi a6 2.8 quattro mój brat kumplowi kupił w munich dzisiaj jutro będzie juz w Radomiu to sprawdzę jak to lata i on ma sprawdzić jak to jedzie na autobahnie
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 To może w piatek zrobimy spota ale takiego bez aut ? jestem za !!!! nawet bardzo za !! to kto po mnie wpadnie ...
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To może w piatek zrobimy spota ale takiego bez aut ? jestem za !!!! nawet bardzo za !! Idziemy za ciosem, impreza co piatek
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To może w piatek zrobimy spota ale takiego bez aut ? jestem za !!!! nawet bardzo za !! to kto po mnie wpadnie ... a kto po mnie do wawy? :polew:
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To może w piatek zrobimy spota ale takiego bez aut ? jestem za !!!! nawet bardzo za !! to kto po mnie wpadnie ... JA, ale wracasz na własną rekę :> znaczy wystawiam rękę i łapię stopa
Rekomendowane odpowiedzi