oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 cześć:>\ Jestem:D i Pije lecha:P Bryńka może nie znamy się za dobrze ale jak coś to też chetnie pomogę pocieszę ;> Mogę też coś z Toba wypić albo jak dasz dostęp do kuchni to i ugotować:PPP Mokom a w które miejsce i o której do ww lecisz??
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 z innej beczki jutro pojeżdżę audi a6 2.8 quattro mój brat kumplowi kupił w munich dzisiaj jutro będzie juz w Radomiu to sprawdzę jak to lata i on ma sprawdzić jak to jedzie na autobahnie podobno pięknie lata ostatnio kolega prowadził taką na zamówienie przeszła testy u niego a to tyran aut
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 To może w piatek zrobimy spota ale takiego bez aut ? jestem za !!!! nawet bardzo za !! to kto po mnie wpadnie ... JA, ale wracasz na własną rekę :> pasuje
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Mokom a w które miejsce i o której do ww lecisz?? ok 11 i lece w centrum godzina jeszcze ruchoma
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Mogę też coś z Toba wypić albo jak dasz dostęp do kuchni to i ugotować:PPP Brynia , wpusc go do kuchni w nowym domu niech gotuje , ale najpierw niech posprzata
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To może w piatek zrobimy spota ale takiego bez aut ? jestem za !!!! nawet bardzo za !! to kto po mnie wpadnie ... a kto po mnie do wawy? :polew: Ja mogę W piątek wracam z ww i w sobotę wracam do ww z tym powrotem to tak na 80% Chociaż jeszcze pomyślę bo tak długo mi dziś Tomaszka trzymałaś a ja tak tęskniłem:(( a tak apropo ciekawe jak mu się wraca z puszką tigera w rowerze:P
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Brynia mam lepszy pomysł, przyjadę sama, ale Ty mnie odwozisz
odzim Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 mogę i sprzątać nie wiesz na co sie porywasz
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 jeżeli Tylko to uszczęśliwi nasza Anie:) :gwizdanie:
odzim Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 jeżeli Tylko to uszczęśliwi nasza Anie:) :gwizdanie: jak tam chcesz wez tydzien urlopu
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ozix mogę pomóc w sprzątaniu No prosze jaki squad Brynia ma taki fajny fartuszek
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 mogę i sprzątać i zjebiscie :> też się cieszę i do usług:)
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Brynia mam lepszy pomysł, przyjadę sama, ale Ty mnie odwozisz skoro już jestem etatowym kierowcą RFS podejmę się zadania
odzim Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Brynia [/b] ma taki fajny fartuszek potwierdzam fajowy i fajowo w nim wyglada[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 22:47_________________________________________________to co we fregacie bro pijem w piatek
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 jeżeli Tylko to uszczęśliwi nasza Anie:) :gwizdanie: jak tam chcesz wez tydzien urlopu Skarbie nie przesadzaj :gwizdanie: to może etat u CIebie dostanę
Rekomendowane odpowiedzi