oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Jak coś w ramach kary mogę być w piątek kierowcą :gwizdanie:
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 to co pijemy w piatek? to i ja musze transport ogarnac Brynia [/b] ma taki fajny fartuszek potwierdzam fajowy i fajowo w nim wyglada kręcą Cię panie w fartuszkasz dobrze wiedzieć :naughty: jak ładne i w samym.. to mnie tez :gwizdanie:
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Jak coś w ramach kary mogę być w piątek kierowcą :gwizdanie: to po mnie podjedź na 18
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 oZiXa kręci wiele rzeczy ... jak wiemy Ty m nie akurat nie kręcisz :gwizdanie: (joke) I ona mówiła o Tobie!!
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Brynia faktycznie sami dżentelmeni wszyscy deklarują swoją pomoc. U ciebie fajniej niż na warszawskich ostatnio, tam tylko d*py i nic poza tym, a tu proszę pełna kulturka.
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Jak coś w ramach kary mogę być w piątek kierowcą :gwizdanie: to po mnie podjedź na 18 ale gdzie
odzim Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ja całe szczescie na spota z buta mam 10 minet
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Brynia faktycznie sami dżentelmeni wszyscy deklarują swoją pomoc. U ciebie fajniej niż na warszawskich ostatnio, tam tylko d*py i nic poza tym, a tu proszę pełna kulturka. a ja byłem dziś na warszawskich :gwizdanie:
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Jak coś w ramach kary mogę być w piątek kierowcą :gwizdanie: to po mnie podjedź na 18 ale gdzie do Zwolenia :>
odzim Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 oZiXa kręci wiele rzeczy ... jak wiemy mcm co Ty pijesz? ja odzima pytałam :polew: wlaśnie heh
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Brynia faktycznie sami dżentelmeni wszyscy deklarują swoją pomoc. U ciebie fajniej niż na warszawskich ostatnio, tam tylko d*py i nic poza tym, a tu proszę pełna kulturka. a ja byłem dziś na warszawskich :gwizdanie: Kojarzę, bo tak bardzo za Tomaszkiem tęskniłeś, że nie śmiałam Ci go na dłużej odbierać niż na tą krótką chwilkę na rozmowę :polew:
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Jak coś w ramach kary mogę być w piątek kierowcą :gwizdanie: to po mnie podjedź na 18 ale gdzie do Zwolenia :> Jak się nie boisz ze mną sam jechać to mogę przyjechać [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 22:56_________________________________________________ Brynia faktycznie sami dżentelmeni wszyscy deklarują swoją pomoc. U ciebie fajniej niż na warszawskich ostatnio, tam tylko d*py i nic poza tym, a tu proszę pełna kulturka. a ja byłem dziś na warszawskich :gwizdanie: Kojarzę, bo tak bardzo za Tomaszkiem tęskniłeś, że nie śmiałam Ci go na dłużej odbierać niż na tą krótką chwilkę na rozmowę :polew: krótką?!?!?! prawie 30 minut!! nie wiem co Ty mu tam zrobiłaś że zaraz potem pojechał do domu!![br]Dopisany: 12 Maj 2009, 22:57_________________________________________________Brynia Po Ciebie też przyjechać :gwizdanie:
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 kur....a nie nadążam czytać postów ... i jakoś kiepsko widzę po wczorajszym i po dzisiejszych browcach ...
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 oZiX walnę 100 na odwagę i mogę z tobą jechać... może od Tomasza pożyczę stalowe gacie
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 dziękuję Bryniu za Tomków mcm mam ten sam problem za szybko za dużo :>
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Jak coś w ramach kary mogę być w piątek kierowcą :gwizdanie: to po mnie podjedź na 18 ale gdzie do Zwolenia :> Jak się nie boisz ze mną sam jechać to mogę przyjechać [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 22:56_________________________________________________ Brynia faktycznie sami dżentelmeni wszyscy deklarują swoją pomoc. U ciebie fajniej niż na warszawskich ostatnio, tam tylko d*py i nic poza tym, a tu proszę pełna kulturka. a ja byłem dziś na warszawskich :gwizdanie: Kojarzę, bo tak bardzo za Tomaszkiem tęskniłeś, że nie śmiałam Ci go na dłużej odbierać niż na tą krótką chwilkę na rozmowę :polew: krótką?!?!?! prawie 30 minut!! nie wiem co Ty mu tam zrobiłaś że zaraz potem pojechał do domu!!
Rekomendowane odpowiedzi