wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryńka mam zabierać towarzystwo dla Ukcia czy bawimy się w trójkącik? :polew: Ukcia nie bedzie, muszę odreagować Jka chcesz trrójkacik to weźmiemy kogos z RFS - myslę że się znajdzie chętny a zaoczni tez sie lapia?
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryńka mam zabierać towarzystwo dla Ukcia czy bawimy się w trójkącik? :polew: Ukcia nie bedzie, muszę odreagować Jka chcesz trrójkacik to weźmiemy kogos z RFS - myslę że się znajdzie chętny A może trzymajmy się tym razem zasady "żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek" i tym razem zostańmy przy dziewczynce.
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 na początku były spoty radomskie poźniej klub AA, później RFS, a teraz kółko erotomanów gawędziarzy
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryńka mam zabierać towarzystwo dla Ukcia czy bawimy się w trójkącik? :polew: jak to mówi Brynia, weź mu jakąś d*pę ... :> Dlatego czuję się u niej jak u siebie w domu Spoko damy radę :wink4: ze mną na pewno:) P.S. Ciężko mi się z wami rozstać!!
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 to zostań jeszcze chcesz piwko co prawda harnaś ale teraz to już bez znaczenia :> :>
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 na początku były spoty radomskie poźniej klub AA, później RFS, a teraz kółko erotomanów gawędziarzy Yoł siema łazap co jest?!:> Nazywam się Tomasz i jestem nałogowym Foraczem A4! Mam parę lat i jestem alkoholikiem!! Czasem mi odpierdziela ale to normalne w RFS!! I jest mi z tym dobrze!! _________________________________________________ a Tomek dalej czyta:P[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 23:36_________________________________________________ to zostań jeszcze chcesz piwko co prawda harnaś ale teraz to już bez znaczenia :> :> spoko dziś kupiłem kratę lechów:P
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 zwolnijmy bo się tomaszu dziś nie odezwie ...
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 to zostań jeszcze chcesz piwko co prawda harnaś ale teraz to już bez znaczenia :> :> ja chce bo mnie sie własnie skonczyło
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ha! pierwszy zaklepane! miałes już spać !!!!! A tak na marginesie, popatrz Kaśka jaki fart No a nie? Nie dość że będziecie miały z kim się napić, pogadać i w ogóle! To jeszcze ugotuje,posprząta i jeszcze wymasuje! A to wszystko w pakiecie dla Klubowiczek i to w całości za free
tomaszu Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Na stronie 248 zorientowaliście się, że już jestem, a później jeszcze nabiliście do strony 251. Jesteście niemożliwi. Kaśka, zapraszamy w piątek. :th: Ozix, mam nadzieję, że to, że Ci podałem nr kom to nie był błąd... A w ogóle to witajcie. EDIT: Nabiliście do strony 252, a nie 251...
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 jezu Mokom co ty masz w podpisie !!!!!! jakie bawełniane majtki :polew: :polew: Jak to jakie, grzeczne dziewczynki wiedza jakie
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 to zostań jeszcze chcesz piwko co prawda harnaś ale teraz to już bez znaczenia :> :> ja chce bo mnie sie własnie skonczyło a więc proszę bardzo jeden dla Ciebie
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 ha! pierwszy zaklepane! miałes już spać !!!!! A tak na marginesie, popatrz Kaśka jaki fart No a nie? Nie dość że będziecie miały z kim się napić, pogadać i w ogóle! To jeszcze ugotuje,posprząta i jeszcze wymasuje! A to wszystko w pakiecie dla Klubowiczek i to w całości za free ty to się potrafisz zareklamować
mokom69 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 jezu Mokom co ty masz w podpisie !!!!!! jakie bawełniane majtki :polew: :polew: Brynia Ty jesteś niegrzeczna to nie wiesz :polew:
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Na stronie 248 zorientowaliście się, że już jestem, a później jeszcze nabiliście do strony 251. Jesteście niemożliwi. Kaśka, zapraszamy w piątek. :th: Ozix, mam nadzieję, że to, że Ci podałem nr kom to nie był błąd... A w ogóle to witajcie. dzwoniłem bo nie dałeś znać że dojechałeś a chciałem spytać jak puszka i tak jak obiecałem tylko w nagłych przypadkach i jak mi się przyśnisz ja chyba od jakichś 3 stron się kąpie:P
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 to zostań jeszcze chcesz piwko co prawda harnaś ale teraz to już bez znaczenia :> :> ja chce bo mnie sie własnie skonczyło a więc proszę bardzo jeden dla Ciebie dzieki stary no to zdrowie
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ha! pierwszy zaklepane! miałes już spać !!!!! A tak na marginesie, popatrz Kaśka jaki fart No a nie? Nie dość że będziecie miały z kim się napić, pogadać i w ogóle! To jeszcze ugotuje,posprząta i jeszcze wymasuje! A to wszystko w pakiecie dla Klubowiczek i to w całości za free ty to się potrafisz zareklamować i sprzedać Ciekawe czy zaryzykują :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ha! pierwszy zaklepane! miałes już spać !!!!! A tak na marginesie, popatrz Kaśka jaki fart No a nie? Nie dość że będziecie miały z kim się napić, pogadać i w ogóle! To jeszcze ugotuje,posprząta i jeszcze wymasuje! A to wszystko w pakiecie dla Klubowiczek i to w całości za free ty to się potrafisz zareklamować Jeszcze spiewa, tańczy i stepuje
Rekomendowane odpowiedzi