mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 ha! pierwszy zaklepane! miałes już spać !!!!! A tak na marginesie, popatrz Kaśka jaki fart No a nie? Nie dość że będziecie miały z kim się napić, pogadać i w ogóle! To jeszcze ugotuje,posprząta i jeszcze wymasuje! A to wszystko w pakiecie dla Klubowiczek i to w całości za free ty to się potrafisz zareklamować Jeszcze spiewa, tańczy i stepuje wierci, miesza i tynkuje
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 a tak apropo jestem na forum od pół roku i od radomskiej 63strony:P albo nawet wcześniej:P
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ha! pierwszy zaklepane! miałes już spać !!!!! A tak na marginesie, popatrz Kaśka jaki fart No a nie? Nie dość że będziecie miały z kim się napić, pogadać i w ogóle! To jeszcze ugotuje,posprząta i jeszcze wymasuje! A to wszystko w pakiecie dla Klubowiczek i to w całości za free ty to się potrafisz zareklamować Kaśka, bierzemy go? jezu Mokom co ty masz w podpisie !!!!!! jakie bawełniane majtki :polew: :polew: Jak to jakie, grzeczne dziewczynki wiedza jakie To ja nie chcę wiedzieć :polew: Jak to Ci rano napisałem na gg ,"niegrzeczne maja raj na ziemi"
tomaszu Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Nie no, nie da rady tu umieścić posta, bo cały czas redalert. Jesteście niemożliwi, nie da się Wam na wszystko odpisywać.
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 a drogi jesteś ?? :polew: No ja myślę że jak już mnie spróbują to zostawią ok teraz naprawdę lecę!! Ale jak by co to zaklepuje wszystko co związane z naszymi dzisiejszymi kobietami :gwizdanie: Nie no, nie da rady tu umieścić posta, bo cały czas redalert. Jesteście niemożliwi, nie da się Wam na wszystko odpisywać. młoda jesteś jeszcze się wprawisz
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Brynia Kocham tęsknie i całuję!! w snach Cie z molestuję!! :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryniu , a czy Twój Ł to czasami tu zagląda?
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Podejrzewam że jak już Ł zajrzy to nie będzie my się chciało wszystkie czytać więc może mnie nie zbije:) KOCHAM TĘSKNIE CAŁUJĘ JUŻ ŚPIĘ!! DO JUTRA ANIOŁKI KOCHANE MOJE MALEŃKIE!![br]Dopisany: 12 Maj 2009, 23:49_________________________________________________no i Brynia poleciała:P
tomaszu Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Bryniu , a czy Twój Ł to czasami tu zagląda? A czy myślisz, że gdyby zaglądał to moglibyśmy być u nich na grilu w piątek??
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Widzisz normalnie stałaś się moją Muzą i natchnieniem
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Widzisz normalnie stałaś się moją Muzą i natchnieniem zaraz zaczniesz o niej piosenki pisać :>
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Nawet nie cytuje bo nie nadążam dzisiaj. Brynia bierzemy go w ciemno, a co z tego wyjdzie zobaczymy
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ciekawe co oZix ma na tapecie w kompie? :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 tak serio, to jesteśmy mocno wyluzowani I to jest to co potrzebne w dobrym związku - też to buduję. Moja A. też ma orientację jakie tematy są na forumie. Nawet kiedyś szukała mi zdjęć z d*pami do wklejenia na warszawskie spoty, bo nie chciałem być gorszy.
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Ciekawe co oZix ma na tapecie w kompie? :gwizdanie: stawiam 100 że Bryńkę :>
tomaszu Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Dobra, trochę się rozluźniło to idę siusiu i umyć ręce...
Rekomendowane odpowiedzi