Gość Michał Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 lepiej nie bo oZio by mi spokoju nie dał
oZiX Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 ok Królowa już poszła spać więc idę jej potowarzyszyć co by nie leżała w łożu sama, jeszcze mi baldachim zamknie i nie wejdę Bry noC Złotka!! Królowo idę Do CIEBIE :gwizdanie:[br] Ozix, mało się poranną kawą nie udławiłam :polew: jeszcze raz dzieki wszystkim za wczoarjszy wieczór A tak poza tym Bry Dzień , niewyspana jestem, a dzisiaj znowu pijemy, tym razem w ..realu" Witojcie poddani :gwizdanie: QRDE!! JA zaspałem do pracy;/ ale za to mam info;) jak wychodziłem wczoraj w pracy zostawiłem przeglądarke na forum i była na początku 268 strony:P 32 strony wieczorem walnęliśmy :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 08:42_________________________________________________ lepiej nie bo oZio by mi spokoju nie dał śniłem Ci się?![br]Dopisany: 15 Maj 2009, 08:42_________________________________________________KAWA :>
oZiX Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 śniłem Ci się?! :polew: :polew: Ozix bez Ciebie to my byśmy nawet na 200 stronie jeszcze nie byli :> ale ja to wiem A tak apropo wczorajszego Twojego królowania :gwizdanie: to wychodzi na to że jesteś Królowa Radomskich Nastolatków :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Dokładnie, Ty nasz gawedziarzu Chyba dzisiaj to bedzie kawa za kawą :> Jeden król, jedna królowa
oZiX Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Dokładnie, Ty nasz gawedziarzu Chyba dzisiaj to bedzie kawa za kawą :> Jeden król, jedna królowa no ja w kubku mam już 2 podwójne :gwizdanie: :gwizdanie: nie dość że się spóźniłem to jeszcze muszę wymyśleć jak by wyjść wcześniej :gwizdanie: śniłem Ci się?! :polew: :polew: Ozix bez Ciebie to my byśmy nawet na 200 stronie jeszcze nie byli :> ale ja to wiem A tak apropo wczorajszego Twojego królowania :gwizdanie: to wychodzi na to że jesteś Królowa Radomskich Nastolatków :gwizdanie: a ja już myslałam że ,,rycząca trzydziestka" a jak wolisz abyśmy się do Ciebie zwracali?
Gość Michał Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 no ja w kubku mam już 2 podwójne :gwizdanie: :gwizdanie: nie dość że się spóźniłem to jeszcze muszę wymyśleć jak by wyjść wcześniej :gwizdanie: kombinuj kombinuj, powiedz ze na spota musisz zdażyc
oZiX Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 no ja w kubku mam już 2 podwójne :gwizdanie: :gwizdanie: nie dość że się spóźniłem to jeszcze muszę wymyśleć jak by wyjść wcześniej :gwizdanie: kombinuj kombinuj, powiedz ze na spota musisz zdażyc a co myślisz że się was wstydzę cholera nie nadaję się dziś do niczego
oZiX Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 [cholera nie nadaję się dziś do niczego nie tylko Ty, ja ledwo siedzę i oczy mi sie same zamykają :gwizdanie: ale do wieczora trzeba wrócić do formy no tylko ja ostatnio śpię po max 4h na dobre i pracuję na ciężkich obrotach bardzo wysilając mój móżdżek
Gość Michał Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 [cholera nie nadaję się dziś do niczego nie tylko Ty, ja ledwo siedzę i oczy mi sie same zamykają :gwizdanie: ale do wieczora trzeba wrócić do formy Bryńka, ty sie nadajesz do wszystkiego :gwizdanie: wuju bedzisz dzisiaj? :gwizdanie:
wuju Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 łoł teraz to dorzuciliście do pieca nawet nie mam tyle czasu zeby to wszystko przeczytac narazie wracam do domu i postaram sie do spotu przeczytac miłego dnia na 99,9% tak mechanior obiecał ze sie wyrobi
mcm Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 BRY[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 09:42_________________________________________________ja tam się wyspałem, u mnie 5 godzin spania z przerwami to od 2 lat norma [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 09:42_________________________________________________szacun dla wszystkich będących wczoraj, [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 09:43_________________________________________________to było COŚ
Gość Michał Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 witaj nasz drugi po oZim motorze napedowy
mcm Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 idę przepłukać gardło jakimś redbullem bo ciężki dzień będzie żeby się na spocik nie spóźnić [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 09:44_________________________________________________dzięki że nie musiałem sam ze sobą dobić do tych 300 stron
Gość Michał Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 hmm, tez redbulik...gdzieś juz dzisiaj to czytałem :gwizdanie: _________________________________________________wuju to niech Cię ten mechanik przywiezie , zrobicie próbę
Gość Michał Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 hmm, tez redbulik...gdzieś juz dzisiaj to czytałem :gwizdanie: :polew: :polew: wuju dajesz dzisiaj ,,do reala" Niespodzianki czekają
oZiX Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 hmm, tez redbulik...gdzieś juz dzisiaj to czytałem :gwizdanie: :polew: :polew: wuju dajesz dzisiaj ,,do reala" Niespodzianki czekają wrib wrib wrib
Gość Michał Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 hmm, tez redbulik...gdzieś juz dzisiaj to czytałem :gwizdanie: :polew: :polew: wuju dajesz dzisiaj ,,do reala" Niespodzianki czekają wrib wrib wrib jakieś obce dzierlatki się zwerbuje
Rekomendowane odpowiedzi