oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 nikt w ciebie oZiU nie wątpi, PS. to może w piąteczek na spocie do tego kina brykniemy ekipą :> Nie, w piatek nie!!! Może być czwartek, może być inny dzień ale nie piatek... Ty to tam cicho;) spytamy Twojej żony kiedy możesz ;D :kox:
Gość Michał Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 nikt w ciebie oZiU nie wątpi, PS. to może w piąteczek na spocie do tego kina brykniemy ekipą :> Nie, w piatek nie!!! Może być czwartek, może być inny dzień ale nie piatek... Ty to tam cicho;) spytamy Twojej żony kiedy możesz ;D :kox: ty napewno cos wynegocjujesz..tylko nie idź po bandzie aa..na zlocik mnie puści...chyba ze coś nawywijam :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Ten gość kogoś mi przypomina. Czarna pościel i te sprawy...
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 nikt w ciebie oZiU nie wątpi, PS. to może w piąteczek na spocie do tego kina brykniemy ekipą :> Nie, w piatek nie!!! Może być czwartek, może być inny dzień ale nie piatek... Ty to tam cicho;) spytamy Twojej żony kiedy możesz ;D :kox: ty napewno cos wynegocjujesz..tylko nie idź po bandzie aa..na zlocik mnie puści...chyba ze coś nawywijam :gwizdanie: to zaklepuje sobie wyrko koło Ciebie ;D żebym mógł wasze Klubowe ekscesy nagrywać ;D :evil: Bryńka potrzebuję jakiegoś Twojego ładnego zdjęcia do ramki :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 17:48_________________________________________________ Ten gość kogoś mi przypomina. Czarna pościel i te sprawy... [/img] jaki gość coś Ci link nie wszedł[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 17:49_________________________________________________Error 404 : Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
wuju Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU pinki złapał errora :?: za długo był używany i sie zaciął
odzim Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 michał dobrze Ci że zona Cie pusci ja swojej to nawet nie pytalem , zeby mi nie truła
wuju Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 michał dobrze Ci że zona Cie pusci ja swojej to nawet nie pytalem , zeby mi nie truła powiesz ze na spot jedziesz a ze bedzie w kinie :gwizdanie:
odzim Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 michał dobrze Ci że zona Cie pusci ja swojej to nawet nie pytalem , zeby mi nie truła powiesz ze na spot jedziesz a ze bedzie w kinie :gwizdanie: nie chodzi o kino tylko zlot letni
wuju Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 nie chodzi o kino tylko zlot letni chyba ze tak..
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 już my z nią pogadamy i poznamy z nią pinkiego to na pewno pojedziesz
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU pinki złapał errora :?: za długo był używany i sie zaciął przez te kielce Ci odbija nie fikaj tak bo Ci pinki w zad! już my z nią pogadamy i poznamy z nią pinkiego to na pewno pojedziesz Twój ?? michał dobrze Ci że zona Cie pusci ja swojej to nawet nie pytalem , zeby mi nie truła powiesz ze na spot jedziesz a ze bedzie w kinie :gwizdanie: nie chodzi o kino tylko zlot letni ja mogę z nią pogadać :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 20:43_________________________________________________ oZiU pinki złapał errora :?: pinki ma się dobrze spytaj żonę
wuju Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 przez te kielce Ci odbija nie fikaj tak bo Ci pinki w zad! a co one maja do tego? tu mam więcej czasu na forum wiec to nie przez kielce ... :gwizdanie:
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU pinki złapał errora :?: pinki ma się dobrze spytaj żonę mówi że kiepsko z nim
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU pinki złapał errora :?: pinki ma się dobrze spytaj żonę mówi że kiepsko z nim no bo kurde ostatnio mi się obsunął bo ręka drgała od braku piwa ;/
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU pinki złapał errora :?: pinki ma się dobrze spytaj żonę mówi że kiepsko z nim no bo kurde ostatnio mi się obsunął bo ręka drgała od braku piwa ;/ taki młody i już delirki ma
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 oZiU pinki złapał errora :?: pinki ma się dobrze spytaj żonę mówi że kiepsko z nim no bo kurde ostatnio mi się obsunął bo ręka drgała od braku piwa ;/ taki młody i już delirki ma taki młody i jeszcze ojcem nie jest [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 21:24_________________________________________________gdzie reszta?! bo mi się piwa kończą i idę spać!
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 tia idź spać i jutro znów będziesz miał lekturę do czytania :>
wuju Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 tia idź spać i jutro znów będziesz miał lekturę do czytania :> o sobie
oZiX Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 tia idź spać i jutro znów będziesz miał lekturę do czytania :> i Wy cieniasy nie zdołacie podołać zadaniu nie zostawię was;>> Ktoś dostał BANA ode mnie [;
Rekomendowane odpowiedzi