mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 wolę posuwanie królowej :polew: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: to tylko Król może!![br]Dopisany: 26 Maj 2009, 15:47_________________________________________________Lub osoba wyznaczona przez Króla w tym wypadku jest to Michał :oklaski: :oklaski: :oklaski: a pieprzysz oZiU nikt mi nie będzie mówił kogo mogę, a kogo nie mogę posuwać
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 wolę posuwanie królowej :polew: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: to tylko Król może!![br]Dopisany: 26 Maj 2009, 15:47_________________________________________________Lub osoba wyznaczona przez Króla w tym wypadku jest to Michał :oklaski: :oklaski: :oklaski: a pieprzysz oZiU nikt mi nie będzie mówił kogo mogę, a kogo nie mogę posuwać gówno prawda tu mogę wszystko
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kudłaty, witam w wątku radomskim. :th: Jak uznasz, że już na Ciebie czas to zapraszamy w piątek. :>
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 zawsze można zrobić tak zeby król nie wiedział
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 zawsze można zrobić tak zeby król nie wiedział ja bym się na Twoim miejscu martwił że jak Król zobaczy Cię to potraktuje Cię swym berłem :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja bym się na Twoim miejscu martwił że jak Król zobaczy Cię to potraktuje Cię swym berłem :gwizdanie: :gwizdanie: a to mnie zaszczyt kopnął królu czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie?
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja bym się na Twoim miejscu martwił że jak Król zobaczy Cię to potraktuje Cię swym berłem :gwizdanie: :gwizdanie: a to mnie zaszczyt kopnął królu czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie? masz fajną d*pę :DD
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 o żeszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :polew: :polew: kociec tematu !!!! o posuwaniu królowej :polew: właśnie bo jeszcze ktoś posunie i co wtedy ... [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 17:39_________________________________________________ ja bym się na Twoim miejscu martwił że jak Król zobaczy Cię to potraktuje Cię swym berłem :gwizdanie: :gwizdanie: a to mnie zaszczyt kopnął królu czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie? masz fajną d*pę :DD :polew:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 o żeszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :polew: :polew: kociec tematu !!!! o posuwaniu królowej :polew: jestem miszczem szachów;) rok temu pisałem algorytm do grania w to;) w realu też koszę a jak ładnie zakładam Mata :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 k**wa oZiU znowu wyplułem obiad na ekran
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 o żeszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :polew: :polew: kociec tematu !!!! o posuwaniu królowej :polew: właśnie bo jeszcze ktoś posunie i co wtedy ... [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 17:39_________________________________________________ ja bym się na Twoim miejscu martwił że jak Król zobaczy Cię to potraktuje Cię swym berłem :gwizdanie: :gwizdanie: a to mnie zaszczyt kopnął królu czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie? masz fajną d*pę :DD :polew: i wtedy forumowy dzień Matki będzie :kox:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 17:40_________________________________________________ kurfa oZiU znowu wyplułem obiad na ekran :hi:
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 masz fajną d*pę :DD mam sie śmiać czy płakać?
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 raczej płakać i nie stawać tyłem do króla
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Oziu, czyścisz mi monitor. Zauważyłem, że im mocniej świeci słońce tym bardziej Ozio szaleje. :>
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Wiosna przyszła, hormony szaleją :gwizdanie: To ja nie chcę wiedzieć co będzie w lipcu.
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Oziu, czyścisz mi monitor. Zauważyłem, że im mocniej świeci słońce tym bardziej Ozio szaleje. :> w końcu jestem Lwem Królem zwierząt ałłłłłłłłłwwwwwwwłłłłłłłrrrrrrrrr ) a ja mam uj***ny monitor ;( kurfa oZiU znowu wyplułem obiad na ekran a ja opluam kawą - moim ulubionym latte kufa ale mi psyko ;( chyba Cie będę musiał w ramach rekompensaty zaprosić na kawę i szachy :evil:
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Bryniu, zara wsiadamy z Jarkiem na rowery i może podjedziemy na budowę.. To dobre jest?? :gwizdanie: :> BTW ładny masz numerek:
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 BTW ładny masz numerek: Michał tez gdyby nie to " 0 "
Rekomendowane odpowiedzi