oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no to już jestem i nie opuszczę Cie aż do padnięcia raczej nie odpuszcze Ci az do padnięcia no raczej i Tobie też :gwizdanie: :gwizdanie: ence pence w której ręce ?![br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:34_________________________________________________Widziałem dziś w Ww Katarżynę i mówiła coś że za 2 tygodnie jakiś balet jest??
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mcm00 gdzie Cie wcięło ??[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:35_________________________________________________ no to już jestem i nie opuszczę Cie aż do padnięcia raczej nie odpuszcze Ci az do padnięcia coś w tym jest ta ja piszę do Ciebie wysyłam SMS-y MMS-y wysyłam PW a Ty mnie zlewasz:(( ANNA ŁAJ??
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mcm00 gdzie Cie wcięło ?? lodowka go wciagneła
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 MeCe ktoś od Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/konradzio83-u28236.html
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mcm00 gdzie Cie wcięło ?? lodowka go wciagneła ta pewnie spotkał tam Królową Loda i: Gdy ujrzała go był maj, pachniały bzy w twarz uderzył wiatr stanęły w oczach łzy on uśmiechnął się i podniósł dłoń spojrzeniem przywołał ją do siebie ujęła jego dłoń, ścisnęła mocno gdzieś w oddali ptak wzniósł pieśń radosną czy to wiosny czar czymiłosny żar sprawiły to..... że ona robi loda mu, bo umi robi loda mu bo lubi to robi loda mu jakie to piękne jest robi loda mu bo umi robi loda mu bo lubi to robi loda mu, a w okół kwitną bzy Ciepłem swoich warg, ogrzała go całego on palce w jej włosy wplótł i spojrzał w niebo w welurze jego ud znalazła schronienie swe i radośc przed końcem drogi tej, nie czuł już lęku wcale cytować zaczął więc Getego w orginale po chwili białym bzem udekorował włosy jej bo ona robi loda mu bo umi.. no i Mc będzie później :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:40_________________________________________________ Ozix no co Ty, jakie zlewasz, zawsze ładnie dziękuję na forum za wszystko :> :> :> ostatnio trochę zmeczona i trochę zamotana jestem :gwizdanie: ja też !! i nawet nas łączy to samo zmęczenie I też BARDZO BARDZO BARDZO ZA TOBĄ TĘSKNIĘ :*[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:41_________________________________________________i Brynia chyba poleciała mu pomóc Tomaszu też do nich pojechał a Michał siedzi z nami
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Widzisz jaki wierny ci jestem no widzę widzę i doceniam dlatego ofiarowałem Ci krowę Wuju
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Królowa też żyje reanimacja się udała coś dziś weny nie mam
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no widzę widzę i doceniam dlatego ofiarowałem Ci krowę Wuju a ja mam krowe?
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kiedy robimy RFS-ow zdjęcia Furowe?[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:52_________________________________________________ no widzę widzę i doceniam dlatego ofiarowałem Ci krowę Wuju a ja mam krowe? no właśnie miałeś ;D
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jakis dzisiejszy wieczór zamulony, trza isc zaraz w kimkę :gwizdanie:
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Królowa też żyje reanimacja się udała mcm-a jeszcze trzeba wyratowac :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jakis dzisiejszy wieczór zamulony, trza isc zaraz w kimkę :gwizdanie: no Mcmowi długo schodzi z tą niegrzeczną Królową Loda;/ więc lyppa Bryni smutno Tomaszu poleruje rower reszta też jakaś zamulone słabo :confused4:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:54_________________________________________________ nie spać - czadzić poezję KANDYDAT NA ZAPRZYJAŹNIENIE SIĘ CZeśc co tam my nie śpimy Bro walimy!
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jakis dzisiejszy wieczór zamulony, trza isc zaraz w kimkę :gwizdanie: no Mcmowi długo schodzi z tą niegrzeczną Królową Loda;/ więc lyppa Bryni smutno Tomaszu poleruje rower reszta też jakaś zamulone słabo :confused4:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:54_________________________________________________ nie spać - czadzić poezję KANDYDAT NA ZAPRZYJAŹNIENIE SIĘ CZeśc co tam my nie śpimy Bro walimy! no to piknie aż ..... miknie
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jakis dzisiejszy wieczór zamulony, trza isc zaraz w kimkę :gwizdanie: no Mcmowi długo schodzi z tą niegrzeczną Królową Loda;/ więc lyppa Bryni smutno Tomaszu poleruje rower reszta też jakaś zamulone słabo :confused4:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 22:54_________________________________________________ nie spać - czadzić poezję KANDYDAT NA ZAPRZYJAŹNIENIE SIĘ CZeśc co tam my nie śpimy Bro walimy! no to piknie aż ..... miknie Czy ja wiem... :mysli: Nie znasz jeszcze naszej tradycji dla nowo przybyłych na nasz teren :evil:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 siemka Madas nie przejmuj się Ozixem :polew: no w końcu jestem tylko małym nic nie znaczącym jednym z wielu beznadziejnie słabych i okropnych userów tego pinkiego forum chyba niedługo przestanę się logować i skasuję sobie konto
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Czy ja wiem... :mysli: Nie znasz jeszcze naszej tradycji dla nowo przybyłych na nasz teren :evil: przecie ja tu nie pierwszy raz :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Czy ja wiem... :mysli: Nie znasz jeszcze naszej tradycji dla nowo przybyłych na nasz teren :evil: spoko Adas oni przyjadą na nasz teren na zlot :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi