oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Czy ja wiem... :mysli: Nie znasz jeszcze naszej tradycji dla nowo przybyłych na nasz teren :evil: przecie ja tu nie pierwszy raz :gwizdanie: jak nie byłeś od 200 strony około to wiesz ;D no spoko fajnie że wpadłeś w pilę pijemy![br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:04_________________________________________________ Czy ja wiem... :mysli: Nie znasz jeszcze naszej tradycji dla nowo przybyłych na nasz teren :evil: spoko Adas oni przyjadą na nasz teren na zlot :gwizdanie: przywieziemy wam krowę świnie i kurczaka no i może trochę czegoś jeszcze
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja tam fante sobie biorę i niby że łychę będę pił :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 przywieziemy wam krowę świnie i kurczaka no i może trochę czegoś jeszcze dobry humor i flaszkę i bedzię
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 przywieziemy wam krowę świnie i kurczaka no i może trochę czegoś jeszcze dobry humor i flaszkę i bedzię no to gites to jeszcze kumpla Pinkasa wezmę i będzie całkiem :kox:owo Widzę że coraz więcej gościmy mamy a ja dziś taki mało reprezentatywny :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 przywieziemy wam krowę świnie i kurczaka no i może trochę czegoś jeszcze dobry humor i flaszkę i bedzię nie no spoko humor już mam załatwiony do niedzieli włącznie
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 przywieziemy wam krowę świnie i kurczaka no i może trochę czegoś jeszcze dobry humor i flaszkę i bedzię nie no spoko humor już mam załatwiony do niedzieli włącznie pasi biorę!
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Widzę że coraz więcej gościmy mamy a ja dziś taki mało reprezentatywny :gwizdanie: ja przez Radom czesto jeżdzę bo pochodzę spod Lublina i zawsze trasą na Zwoleń lecę kiedyś do Was na spota przy okazji zajadę
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 humor to oZia drugie imie nie na 2-gie mam Antoś! trzeciego nie mam bo zaspałem ale jeszcze wszystko da się załatwić
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Widzę że coraz więcej gościmy mamy a ja dziś taki mało reprezentatywny :gwizdanie: ja przez Radom czesto jeżdzę bo pochodzę spod Lublina i zawsze trasą na Zwoleń lecę kiedyś do Was na spota przy okazji zajadę kilka tygodni temu razem z koleszką Kuredu byłem w Radomiu na Statoilu
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Widzę że coraz więcej gościmy mamy a ja dziś taki mało reprezentatywny :gwizdanie: ja przez Radom czesto jeżdzę bo pochodzę spod Lublina i zawsze trasą na Zwoleń lecę kiedyś do Was na spota przy okazji zajadę no konieczznie!! przywitamy Cię chlebem wodą solą i pinkim [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:11_________________________________________________ Widzę że coraz więcej gościmy mamy a ja dziś taki mało reprezentatywny :gwizdanie: ja przez Radom czesto jeżdzę bo pochodzę spod Lublina i zawsze trasą na Zwoleń lecę kiedyś do Was na spota przy okazji zajadę kilka tygodni temu razem z koleszką Kuredu byłem w Radomiu na Statoilu kozacka wiochę mamy nie? :kox:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kilka tygodni temu razem z koleszką Kuredu byłem w Radomiu na Statoilu nie było na nas zawodników na trasie Puławy- Radom
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kilka tygodni temu razem z koleszką Kuredu byłem w Radomiu na Statoilu nie było na nas zawodników na trasie Puławy- Radom no to zabrzmiało jak wyzwanie :naughty:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kredu to wpadaj na spota zrobimy zapoznanie z ekipą RFS przed Zlotem, żebyście w szoku nie byli do zlotu będę jechał na 100% wieć postaram się tak wykombinować żeby sie na Waszego spota załapać
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mci wróciłl z lodziarni :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 tyle wiary i nikt nie piszę nic;/ to może ta wiara za słaba jednak
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no to zabrzmiało jak wyzwanie :naughty: tą drogę znam jak własną kieszeń wieć
Rekomendowane odpowiedzi