mokom69 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 no i ja dziś też posiedze:) otwieram leszka i mam nadzieję że sam nie jestem... [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:17_________________________________________________Bryniu ankiety kozackie :polew: za to czekoladki smaczne:) każde następne będą moje jeżeli tylko będziesz potrzebowała
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 KUFA!!! ZAKOCHAŁEM SIĘ!!! !!!! ja pitole :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: właśnie wróciłem IMPREZA nowa kox!!! za***iste auto kupcie mi to wam zrobie 1 000 000 stron w tydzień :gwizdanie:
mokom69 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a już kumam... zbyt ciężki dzień by kumać OZIX prostym językiem dla PROSTEGO CHŁOPA proszę pisać [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:35_________________________________________________po ciężkim dniu w polu :polew: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 21:42_________________________________________________a i jeszcze jedno najwazniejsze polecam RANIGAST MAX prawda Anno:)
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a za***iste auto to jakie?? Impreza dokładnie !! qufa tak się trzyma i prowadzi achhh więcej emocji daje niż pinki :gwizdanie: :gwizdanie:
mokom69 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a za***iste auto to jakie?? Impreza dokładnie !! qufa tak się trzyma i prowadzi achhh więcej emocji daje niż pinki :gwizdanie: :gwizdanie: Oziu może kupić to nie ale zrobić na pewno możemy :> :>
mokom69 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Bryniu polecam się na przyszłość mcm bo trzeba je może umyć
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a mnie zaczyna boleć ucho No to nieźle Ci to picie wychodzi, jak nie gardło , to teraz ucho...
mcm Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 a mnie zaczyna boleć ucho No to nieźle Ci to picie wychodzi, jak nie gardło , to teraz ucho... sypie nam się kolega- starość nie radość coś w tym jest
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 hej ale nasmarowaliscie dzisiaj nie ma lipy..rano dobrze poszło...teraz po cięzkim dniu już co niektórzy wypompowani :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a mnie zaczyna boleć ucho No to nieźle Ci to picie wychodzi, jak nie gardło , to teraz ucho... to nie od picia pinki tam zagościł na stałe ;/ podpoiłem płytę zrobiłem 2 gniazdka płyta działa woda gotuje się w niecałą minutę hej ale nasmarowaliscie dzisiaj elo[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________idę sobie skonfigurować auto [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________120k nowe wrx;/ 265KM;/
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 hej ale nasmarowaliscie dzisiaj nie ma lipy..rano dobrze poszło...teraz po cięzkim dniu już co niektórzy wypompowani :gwizdanie: no..........., ale jeszcze piszemy resztkami sił i tam ja jestem podniecony płytą piwem i uchem mcm-a
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 i tam ja jestem podniecony płytą piwem i uchem mcm-a dobrze ze tylko uchem :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:24_________________________________________________oZiu i jak sprzedajesz audi?
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 i tam ja jestem podniecony płytą piwem i uchem mcm-a dobrze ze tylko uchem :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:24_________________________________________________oZiu i jak sprzedajesz audi? no poważnie o tym rozmyślam może jakaś firma i lising na razie czytam o tym airbusie co spadł robią wielkie halo na cały świat z tego a w wypadkach drogowych codziennie ginie więcej osób [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:28_________________________________________________pincet szesnascie moje
oZiX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Twoje, Twoje, wszystko Twoje hmm no nie wiem Brynia na ten przykład nie jest moja :kox:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:35_________________________________________________ Ozix, ja na swoje auto wystawiam FV i z leasingiem nie będzie problemu no tylko na razie zbytnio mi się firmy nie opłaca zakładać ale będę pamiętał i nie wiem czy nie wolał bym czegoś troszkę mniejszego na warszawę lepsze by było jutro nie jadę na rano do pracy bo mam kolosa a jak po nim pojadę to bankowo ze 20 min co najmniej będę szukał miejsca na swoją lochę [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:36_________________________________________________ Ozix, ja na swoje auto wystawiam FV i z leasingiem nie będzie problemu TY to mogła byś mi właściwie odstąpić go za 1,22 PLN no w ostateczności ojro[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:38_________________________________________________siedzita nic nie piszeta smutno mi!!
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zapodaj jakiś temat i bedziemy pisac...tylko nie taki jak zwykle.. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi