Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Kope i jeszcze troche Standardowo jutro spocik jest ?
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Kope i jeszcze troche Standardowo jutro spocik jest ? Nie ma, ale jak Ty masz zamiar przyjechać to specjalnie wszystkich na jutro ściągnę. [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 21:00_________________________________________________Nie no, robicie mi na złość. Zawsze jak nie mogę być to nawalacie posty, a teraz, jak siędzę w domu to was nie ma. Zara zaczne wklejać zdjęcia Citroenów..
Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ładny tuning aerodynamiczny
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 wszyscy śpicie ;( ;( ;( ;( ;( No k**wa przecież piszę, że nie śpię. :bicz3:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 A mi sie już klawiatura odbiła na czole...
mcm Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 a mnie boli gardło więc się z tobą dziś nie napiję chyba że herbatki z miodem
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 A mi sie już klawiatura odbiła na czole... Co Wy takie śpiochy dzisiaj?? Ja też spałem...
Suli Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Bryńka :!: Jak to nie ma kto Ja właśnie oglądam koncert Skorpionsów w TV i piję 3 :beer1: i po raz kolejny wznoszę toast z okazji rocznicy :> :> Przyłączy się ktoś do mnie :naughty:
Suli Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Super :!: No to za wolną Polskę :dance: droga Młodzieży :drinks:
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Widzę, że walczycie z alkoholizmem...
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie będę pisał jak mi minął (a dokładniej - mija) dzień, bo nie lubię marudzić...
Suli Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 O przepraszam Tomek - ja tam patryjotą jestem i budżet akcyzą wspieram
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 O przepraszam Tomek - ja tam patryjotą jestem i budżet akcyzą wspieram No ja wiem - walczycie z alkoholizmem, bo pijecie więcej, żeby inni mieli mniej.
oZiX Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 jA właśnie wróciłem z garażu naprawiałem wycieraczki;) i mi się piwo skończyło więc wracam dalej rezać bawcie się dobrze
oZiX Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 aj na dziś skończyłem idę sie ogarnąć i spać elo
odzim Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 a ja dopiero wrocilem na dobrym rauszu hehehe a wy spicie bombazijaki :polew:
Rekomendowane odpowiedzi