Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piątek, 16 maja, godz 18:00. Stałe miejsce czyli parking na ul. Wernera.

To moja propozycja. :cool:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi osobiście termin pasuje :naughty:

Opublikowano

no i ja znów nawale w piatek niestety mam Lublin:(:(

Opublikowano

No to może czwartek?

Opublikowano

no jezeli kazdemu bedzie pasowal czwartek to ja jestem za:)wiec tomaszust musimy czekac na odpowiedzi pozostalej czesci A4 :>

Opublikowano

Okazuje się, że ten weekend mam wolny, więc może jutro (w sobote) o 18:00? Na żywo będzie łatwiej dogadać się w sprawie grila.

Opublikowano

mi tez jutro pasuje:)na troche napewno sie wyrwe:)

Opublikowano

mokom, to umówmy się np. na 18:00 jutro, a ktoś jeszcze będzie mógł to dołączy.

Czyli SOBOTA 10 maja, godz. 18:00, parking na Wernera

Do jutra. :wink4:

Opublikowano

ok Tomasz to do jutra jeszcze wczesnij sie zdzwonimy:)

Opublikowano

Taaaaaaaaaaaa[br]Dopisany: 10 Maj 2008, 00:50 _________________________________________________Dzisiejszy termin nieaktualny, mokoma i mnie nie będzie. Przepraszam za zamieszanie. Wkrótce ustalimy konkretny termin nasępnego grilospota. :th:[br]Dopisany: 10 Maj 2008, 13:49 _________________________________________________21 maja (środa przed długim weekendem), godz. 18:00 - to jest moja propozycja na spota. Pasuje wszystkim? :naughty:

W przyszłym tygodniu mam mieć randkę (bardzo ważną), :naughty: więc jeśli wypadnie mi akurat w środę to ja się wycofam ze spota. Niestety siła wyższa... :decayed:

Opublikowano

Idź ty. Gdybyś miała np. randkę to bym jeszcze może zrozumiał, ale kosmetyczkę... Wstyd! :decayed:

Druga propozycja to 25 maja, niedziela, godz. 18:00. :)

Opublikowano

nie dam rady, mam kosmetyczkę :)

Kosmetyczki potrafią czynić cuda :naughty:

Opublikowano

Idź ty. Gdybyś miała np. randkę to bym jeszcze może zrozumiał, ale kosmetyczkę... Wstyd! :decayed:(...)

Wpadłem zajrzeć co u Was, a tu wesoło, że boki zrywać :D

tomaszust - toż dla kobitek kosmetyczka ważniejsza niz dla nas ważne randki :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tomaszust - toż dla kobitek kosmetyczka ważniejsza niz dla nas ważne randki :polew: :polew: :polew:

Wiciu ma rację tylko czasami zastanawiam się po co poprawiać coś, co jest naprawdę w porządku :naughty::tongue4: (ale ze mnie lizus ... wiem wiem :polew:)

Opublikowano

Wiciu ma rację tylko czasami zastanawiam się po co poprawiać coś, co jest naprawdę w porządku :naughty::tongue4: (ale ze mnie lizus ... wiem wiem :polew:)

Uułłaaa.. To na pewno nie pozostanie bez odpowiedzi.

BTW baby, yyy.. tzn. kobiety im więcej słyszą komplementów tym częściej chodzą do salonów urody, a więc lukaszuR, w tym momencie zrobiłeś mi krecią przysługę (czy jak to się tam mówi). :decayed: Na szczęście jest jeszcze drugi termin. Mam nadzieję, że nikt nie ma umówionej kosmetyczki na

25 maja, niedziela, godz. 18:00

Miejsce stałe, wszystkich serdecznie zapraszam! :)

Opublikowano

(...) lukaszuR, w tym momencie zrobiłeś mi krecią przysługę (czy jak to się tam mówi).

Tomicu, Brynia jest duża dziewczynką i dość ciekawym przypadkiem/wyjątkiem i na pewno nie odbierze tego jak 99% kobiet :naughty::tongue4::naughty:

Opublikowano

(...) lukaszuR, w tym momencie zrobiłeś mi krecią przysługę (czy jak to się tam mówi).

Tomicu, Brynia jest duża dziewczynką i dość ciekawym przypadkiem/wyjątkiem i na pewno nie odbierze tego jak 99% kobiet :naughty::tongue4::naughty:

Lukaszu, rozumiem, że ten tekst jest bardziej do Bryni niż do mnie...? :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Idź ty. Gdybyś miała np. randkę to bym jeszcze może zrozumiał, ale kosmetyczkę... Wstyd! :decayed:

Druga propozycja to 25 maja, niedziela, godz. 18:00. :)

Teraz OK

a nie moze byc jutro bo wlasnie jestem w Radomiu :> :tongue4:

Opublikowano

Piotr - Tyskie już kupione, daj zanć jurto na kom jak będziesz czasowy, to się spotkamy. :)

niestety nie mam nr i nie wiem dlaczego :)

ps.ok juz mam z asistance :naughty: