tomaszu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Raport z dzisiejszego wyjazdu do Lublina - 2 egzaminy, jeden zaliczony, drugi nie. Jadę teraz zawieźć kolegę na wesele, a później alkoholizacja na grilu.
odzim Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Raport z dzisiejszego wyjazdu do Lublina - 2 egzaminy, jeden zaliczony, drugi nie. Jadę teraz zawieźć kolegę na wesele, a później alkoholizacja na grilu. pogoda nie ten tego na grilla na alkohol jak najbardziej
wuju Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 na alkohol jak najbardziej tomaszu zostałeś wywalony z RFS gdzie masz podpis :bicz3:
oZiX Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 a ja już wróciłem do wawy;) Brynia dzięki za zwiedzanie i kawę po drodze miałem 3 przystanki na stacjach wszędzie kibelek nie działał więc 4 była w lesie :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 moje latte wam smakowało :rolleyes: tez chce
wuju Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zapraszam :> :> :> :> :> Ty aderes juz znasz :> :> :> :> znam ale nie wiem czy bym trafil narazie musze sie zadowolić truskawkami ze śmietana
oZiX Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zapraszam :> :> :> :> :> Ty aderes juz znasz :> :> :> :> znam ale nie wiem czy bym trafil narazie musze sie zadowolić truskawkami ze śmietana hmm fajnie Ci a z czego lub kogo je zjadasz:D?? Brynia masz to jak w banku!
wuju Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 hmm fajnie Ci a z czego lub kogo je zjadasz:D?? dziś niestety musze sie zadowolić truskawkami z kubka ;(
wuju Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 truskawki z bitą smietaną powiadasz :gwizdanie: ja mam nie bitą
mokom69 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 witam u was ludziska też tak napitala deszcz??[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 23:56_________________________________________________o wszyscy już spią więc lecę i ja będzie może jutro ktoś leciał do Skaryszewa na tą imprezę motoryzacyjną??
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam! Mam do Was prośbę, czy ktoś z Was ma troszkę czasu i zechciałby mi pomóc? Szukam auta dla kogoś z rodziny i trafiłem na ciekawą ofertę z Radomia, chodzi o A4 B5 polift, ogłoszenie jest bardzo świeże więc jest szansa, że jeszcze nikt nie kupił Proszę o kontakt na PW Zwracam się do Was z prośbą, ponieważ do Radomia mam troszkę km i jeśli autko okaże się totalnym szrotem to chyba sami rozumiecie
Gość Adrian Matracki Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jasne że pomożemy daj namiary na syfa... Tomek jadymy jutro na ten Skaryszew ? Jak by co to kom.516894270
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 :!: Czy ktoś może mi przywieźć coś do picia, maślankę i może te truskawki ze śmietaną..?
odzim Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 :!: Czy ktoś może mi przywieźć coś do picia, maślankę i może te truskawki ze śmietaną..? trzeba bylo tyle nie pic :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 trzeba bylo tyle nie pic :gwizdanie: Trzeba było wczoraj mi o tym powiedzieć. Rozumiem, że idziecie wszyscy na wybory?
oZiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 trzeba bylo tyle nie pic :gwizdanie: Trzeba było wczoraj mi o tym powiedzieć. Rozumiem, że idziecie wszyscy na wybory? nie nie 2x nie!
odzim Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 nie nie 2x nie czemu nie idziesz za daleko masz do radomia czy jak ,
Rekomendowane odpowiedzi