tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 TIRem jeździłeś Taka krótka przygoda - jeździłem pół roku. Najpierw silosem, a później plandeką.
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 TIRem jeździłeś Taka krótka przygoda - jeździłem pół roku. Najpierw silosem, a później plandeką. to mamy dużo do stracenia w razie wpadki punktowej (ABCE)
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja mam tylko B i CE. Motóra se nie robiłem, bo się boję.
tomaszu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 witajcie Witajcie mokomie i dobranoc Gołąbeczki.
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cze Kólowo :notworthy: :notworthy: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cześć Królu :> :> :> :> :> :> zrąbana robota jestem niestety.............. ;( ;( ;( ;( ale przywitanie miłe dostałaś nie zaprzeczysz
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cześć Królu :> :> :> :> :> :> zrąbana robota jestem niestety.............. ;( ;( ;( ;( ale przywitanie miłe dostałaś nie zaprzeczysz Pewnie :> :> :> Od razu mi sie nastrój poprawił :> bezcenne...[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 10:50_________________________________________________MUŁY!!
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 co pan zrobisz... :gwizdanie: Pan sie uczy a jutro będzie rezał samochód :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 siemka Radomiaki i Radomianki Radomiak Radomiak [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 17:43_________________________________________________MAdas ratuj bo przez nicch usypiam!!
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Bry [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 18:00_________________________________________________ co pan zrobisz... :gwizdanie: Pan sie uczy a jutro będzie rezał samochód :gwizdanie: :gwizdanie: po co rezać grata
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Bry [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 18:00_________________________________________________ co pan zrobisz... :gwizdanie: Pan sie uczy a jutro będzie rezał samochód :gwizdanie: :gwizdanie: po co rezać grata bo będę go tjuningował wichoę zrobie szyciej pójdzie
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Bry [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 18:00_________________________________________________ co pan zrobisz... :gwizdanie: Pan sie uczy a jutro będzie rezał samochód :gwizdanie: :gwizdanie: po co rezać grata bo będę go tjuningował wichoę zrobie szyciej pójdzie
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 sztary dziś przyszły światła diodowe ala nowe audi podświetlany tylni znaczek duże pluszowe kostki świecąca gałka zmiany biegów spojler tył ala szybcy i wściekli i świecące wentylki :kox:
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 sztary dziś przyszły światła diodowe ala nowe audi podświetlany tylni znaczek duże pluszowe kostki świecąca gałka zmiany biegów spojler tył ala szybcy i wściekli i świecące wentylki :kox: to będzie :kox: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 18:15_________________________________________________jak przyjedziesz na spot to stań pod OBI nie obok fregaty bo nasze będą marnie przy nim wyglądały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 sztary dziś przyszły światła diodowe ala nowe audi podświetlany tylni znaczek duże pluszowe kostki świecąca gałka zmiany biegów spojler tył ala szybcy i wściekli i świecące wentylki :kox: to będzie :kox: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 18:15_________________________________________________jak przyjedziesz na spot to stań pod OBI nie obok fregaty bo nasze będą marnie przy nim wyglądały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spacjalnie stane przy was co by lipy nei bylo i zeby bmw bylo żal
Rekomendowane odpowiedzi