tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wkurzacie mnie jak się licytujecie kto o której chodzi spać i o której wstaje. Sen to przecież nic wstydliwego. Ja zaraz uciekam spać... :>
krzyniek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór chyba nie za dobry... mówili w wiadomościach że piorun zabił jednego, drugi ranny a trzeciego odrzuciło, gdzieś okolice Radomia
kudalty66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór Wieczór wieczór. Jak w robocie? jak to w pracy, poczatki nie sa latwe, i szczerze niewiem jak dlugo tam zabaluje , zobaczymy
tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 chyba nie za dobry... mówili w wiadomościach że piorun zabił jednego, drugi ranny a trzeciego odrzuciło, gdzieś okolice Radomia Ten to jak zwykle przyniesie jakieś wieści ze świata. :doh1:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór Wieczór wieczór. Jak w robocie? jak to w pracy, poczatki nie sa latwe, i szczerze niewiem jak dlugo tam zabaluje , zobaczymy ja w tej pracy od miesiąca ;P a większość czasu tam siedzę tu ;P więc lypy nie ma chyba nie za dobry... mówili w wiadomościach że piorun zabił jednego, drugi ranny a trzeciego odrzuciło, gdzieś okolice Radomia Ten to jak zwykle przyniesie jakieś wieści ze świata. :doh1: dobrze dobrze przynajmniej gazet nie musimy czytać
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?:
kudalty66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 _________________________________________________21:50 ekypa się zbiera ;P niestety nie na dlugo, rano do pracy nie narzekaj, ja codziennie wstaję o 6 rano :> ale ja lubie dobrze sie wyspac,. A tak nawiasem kto bedzie w piatek pod billa, ?? postaram sie przyjechac??
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?: drogo mają :gwizdanie:
kudalty66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?: znam osobiscie wlasciciela??? cos potrzebujesz???
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?: drogo mają :gwizdanie: tja ...
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/odp_czy_s4_toleruje_gaz-t83383.0.html;msg0;boardseen#new :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:08_________________________________________________ witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?: drogo mają :gwizdanie: tja ... poczebujesz szyby do siebie??
tomaszu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 A tak nawiasem kto bedzie w piatek pod billa, ?? postaram sie przyjechac?? Kurcze, ja jeszcze nie wiem. Może przyjedź w następny piątek.
kudalty66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?: drogo mają :gwizdanie: mam tez maly rabacik moge sie zapytac co i za ile??
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?: znam osobiscie wlasciciela??? cos potrzebujesz??? szybkę przód do mojej niedługo będę musiał zmienić
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?: znam osobiscie wlasciciela??? cos potrzebujesz??? szybkę przód do mojej niedługo będę musiał zmienić oddam CI moją [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 22:09_________________________________________________zacznę projekt zero szyb i zero dachu :gwizdanie:
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja byłem pytałem, chodzi mi głównie o opinię jak robią :?:
kudalty66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 witajcie witoj,co mi powiesz o autoszybach na polnej 60 :?: znam osobiscie wlasciciela??? cos potrzebujesz??? szybkę przód do mojej niedługo będę musiał zmienić jak bede w poblizu zapytam o cene, badz zadzwonie a potem porownamy oferty???
odzim Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 mcm00 robilo tam pare szyb moich kumpli ceny normalne a jakos uslugi nie ma co narzekac nigdy zadna nie przeciekala po nich
kudalty66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja byłem pytałem, chodzi mi głównie o opinię jak robią :?: do mnie zawsze przyjezdzali do domu, bylem zadowolony, szybko i czysto
Rekomendowane odpowiedzi