tomaszu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 pobawimy się w ... <- tu wstawić słowo której jest drażliwe dla poznaniaków :polew: Nie wiem jakie słowo jest drażliwe dla Poznaniaków, ale NIE - NIE BĘDZIEMY SIĘ W TO BAWIĆ!
wuju Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 pobawimy się w ... <- tu wstawić słowo której jest drażliwe dla poznaniaków :polew: Nie wiem jakie słowo jest drażliwe dla Poznaniaków, ale NIE - NIE BĘDZIEMY SIĘ W TO BAWIĆ! króla nie bedzie wiec pewnie nie
oZiX Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 pobawimy się w ... <- tu wstawić słowo której jest drażliwe dla poznaniaków :polew: Nie wiem jakie słowo jest drażliwe dla Poznaniaków, ale NIE - NIE BĘDZIEMY SIĘ W TO BAWIĆ! króla nie bedzie wiec pewnie nie jaki pewny swoich wypowiedzi obyś się nie zdziwił :gwizdanie: nie znasz ani dnia ani godziny kiedy ON Cie dopadnie :!:
wuju Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 pobawimy się w ... <- tu wstawić słowo której jest drażliwe dla poznaniaków :polew: Nie wiem jakie słowo jest drażliwe dla Poznaniaków, ale NIE - NIE BĘDZIEMY SIĘ W TO BAWIĆ! króla nie bedzie wiec pewnie nie jaki pewny swoich wypowiedzi obyś się nie zdziwił :gwizdanie: nie znasz ani dnia ani godziny kiedy ON Cie dopadnie :!: nigdy nie ma 100% pewnosci ON tzn? pinki ożył?
oZiX Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 pobawimy się w ... <- tu wstawić słowo której jest drażliwe dla poznaniaków :polew: Nie wiem jakie słowo jest drażliwe dla Poznaniaków, ale NIE - NIE BĘDZIEMY SIĘ W TO BAWIĆ! króla nie bedzie wiec pewnie nie jaki pewny swoich wypowiedzi obyś się nie zdziwił :gwizdanie: nie znasz ani dnia ani godziny kiedy ON Cie dopadnie :!: nigdy nie ma 100% pewnosci ON tzn? pinki ożył? ON czyli ON :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 a u mnie była Brynia sialalalala :banan:
oZiX Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a u mnie była Brynia sialalalala :banan: to Cie zaszczyt w dupsko kopnął [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 15:32_________________________________________________569 moja:D
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 a u mnie była Brynia sialalalala :banan: to Cie zaszczyt w dupsko kopnął a gościć Królową to nie zaszczyt
oZiX Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a u mnie była Brynia sialalalala :banan: to Cie zaszczyt w dupsko kopnął a gościć Królową to nie zaszczyt no jasne ale mam nadzieję że ją dobrze przyjąłeś z pełną klasa i wszystkimi honorami !!
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 a u mnie była Brynia sialalalala :banan: to Cie zaszczyt w dupsko kopnął a gościć Królową to nie zaszczyt no jasne ale mam nadzieję że ją dobrze przyjąłeś z pełną klasa i wszystkimi honorami !! nie zdążyłem wpadła i wypadła jak wiatr nie jechała sama i się spieszyła
oZiX Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a u mnie była Brynia sialalalala :banan: to Cie zaszczyt w dupsko kopnął a gościć Królową to nie zaszczyt no jasne ale mam nadzieję że ją dobrze przyjąłeś z pełną klasa i wszystkimi honorami !! nie zdążyłem wpadła i wypadła jak wiatr nie jechała sama i się spieszyła no czyli norma szybko wpada szybko wypada:PPP
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 krótka, zwięzła i treściwa burza właśnie u mnie przeszła, taka pogoda do jazdy mi się podoba
oZiX Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 krótka, zwięzła i treściwa burza właśnie u mnie przeszła, taka pogoda do jazdy mi się podoba u mnie jeszcze słońce zapitala :gwizdanie: :gwizdanie: a paczka z gratami w drodze :gwizdanie:
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 z tej szybkości nie zdążyłem zapytać ile za diagnostykę ci wiszę :>
tomaszu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ZWYROLE No i po co tak wrzucać wszystkich do jednego wora..?
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 z tej szybkości nie zdążyłem zapytać ile za diagnostykę ci wiszę :> tyle samo co ja Tobie za pomoc przy naszeniu kanap :> :> :> :> :> noszenie kanap to obowiązek podwładnych :>
oZiX Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Cześć BRyniu cześć Królu :> jesteś w sobotę w Wawie? no myślę że powinienem być jeszcze zależy o której będziesz friwolna [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 20:55_________________________________________________a w piątek mogę być Twoim futrem :gwizdanie: albo krzesłem na imprezie [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 20:57_________________________________________________wieszak to też dobra funkcyja
Rekomendowane odpowiedzi