nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ozix, zakładaj :polew: :polew: Kuredu ma lepsze wtyki u Prezia :gwizdanie: ale Ozix jest królem i ma przyjaciela coraz bardziej mnie to zastanawia przyjaciel wejdzie wszędzie :polew:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:44_________________________________________________ok dzieciaki idę wiecie gdzie i do kogo i po co :evil: życzcie mi owocnej nocy :gwizdanie: :gwizdanie: jak wie narka
wuju Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ozix to udanego ciachanka :> jak? z pinkim? kto kogo?
mcm Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 dzieciaki idę wiecie gdzie i do kogo i po co :evil: życzcie mi owocnej nocy :gwizdanie: :gwizdanie: życzę bliźniaków :>[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:58_________________________________________________ Ozix to udanego ciachanka :> jak? z pinkim? kto kogo? raz on pinkiego raz pinki jego - taki mały rym na dobranoc :>
nike21 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 jutro pewnie znowu wpadne a tymczasem dobranoc
wuju Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 no cześć ja jeszcze trochę sobie posiedzę
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Czy kogoś tu zastałem?? odzim, dzięki temu klubowi często wszędzie spotykam znajomych.. Bryń, z góry dziękuję za pomoc... :th:
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Oo, wuju, uratowałeś honor radomskiej ekipy. :th: Ty chyba tu siedzisz specjalnie długo po to, żeby rano bić rekordy w spaniu, coo??
wuju Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Oo, wuju, uratowałeś honor radomskiej ekipy. :th: ktoś musi czuwać Ty chyba tu siedzisz specjalnie długo po to, żeby rano bić rekordy w spaniu, coo?? :naughty no jakoś tak :gwizdanie: wakacje ida to sobie niedługo przypomne jak sie z kurami wstaje [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 01:24_________________________________________________
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Bry Dzień Skarbeczki :> Cześć Kto Ty jesteś?? i czego od nas oczekujesz??
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 yrB Pozdr oZix, Brynia cześć :KLAPS:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 08:17_________________________________________________Witaj o wielka i wspaniałą Królowo :dance: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose: :notworthy:
MoorPH Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Juz się poprawiam.. :kwiatek: :notworthy: I króla też witam.. :notworthy:
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Juz się poprawiam.. :kwiatek: :notworthy: I króla też witam.. :notworthy: co się tak podlizujesz??
Nosfer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 MoorPH też chce założyć rajtuzy i wystąpić w barwach składu Fantacja na XXVI Festiwalu piosenki harcerskiej Ale nie wie, że do tego to długa droga _________________________________________________ Chłopaczyny i dziewczynki - w przyszłą Niedzielę 21.06 po raz pierwszy klubowo lecimy na front Paintballowy, jeszcze są wolne miejsca, bo kilka osób się wykruszyło, jesli macie ochotę, to zapraszamy
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 MoorPH też chce założyć rajtuzy i wystąpić w barwach składu Fantacja na XXVI Festiwalu piosenki harcerskiej Ale nie wie, że do tego to długa droga _________________________________________________ Chłopaczyny i dziewczynki - w przyszłą Niedzielę 21.06 po raz pierwszy klubowo lecimy na front Paintballowy, jeszcze są wolne miejsca, bo kilka osób się wykruszyło, jesli macie ochotę, to zapraszamy a gdzie [;??
MoorPH Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 MoorPH też chce założyć rajtuzy i wystąpić w barwach składu Fantacja na XXVI Festiwalu piosenki harcerskiej Ale nie wie, że do tego to długa droga _________________________________________________ Chłopaczyny i dziewczynki - w przyszłą Niedzielę 21.06 po raz pierwszy klubowo lecimy na front Paintballowy, jeszcze są wolne miejsca, bo kilka osób się wykruszyło, jesli macie ochotę, to zapraszamy Dzieki Nosfer.. Od dawna o tym marzyłem..
Rekomendowane odpowiedzi