kuredu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 co słychać z tak wysokiego stołka inaczej świat wygląda
Nosfer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 :polew: No i sobie kocówę załatwił.. Po raz eN-ty..
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 o matko, znow delegacja z poznania.
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 siemka zaraz będzie u mnie Poziek z potencjalnym kupcem na moje A4 tylko co ja zrobie jak faktycznie będzie chciał kupić :gwizdanie: ;( powiesz żeby wypier... [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 16:58_________________________________________________wypierał żeby nie było :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 16:59_________________________________________________i zostaniesz wykreślona z Klubu :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 o matko, znow delegacja z poznania. czesto nas ostatnio nawiedzaja spadam do kozienic bajo [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 17:00_________________________________________________ tylko co ja zrobie jak faktycznie będzie chciał kupić :gwizdanie: ;( i nie bedzie czym na spot przyjechac :gwizdanie: zawsze mozesz podniesc cene 2x
MRoger Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :>
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> moja zdawała w wawie i dała radę za I razem
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> przyjezdni zdają za 4 :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Siemka Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. Macie może jakieś wiarygodne info na ten temat, bo moja niedługo będzie zdawała egzamin i zastanawiamy się czy nie uderzyć do was po sąsiedzku :> przyjezdni zdają za 4 :gwizdanie: :gwizdanie: oZiO wie, wtyki ma
Gość Adrian Matracki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Co tam paskudy ?? Wpadnę i ja na spota... Brynia dzięki za DUŻE LITERKI 18:30 Pamiętam
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Co tam paskudy ?? Wpadnę i ja na spota... Brynia dzięki za DUŻE LITERKI 18:30 Pamiętam weź aparat, mam kajdanki dla Ozixa damski rozmiar na te chude pęciny
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Słyszałem że u was łatwiej się zdaje prawo jazdy niż w Wawie. U nas nie ma tramwajów i dlatego sporo osób przyjeżdża tutaj na egzamin.
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Co tam paskudy ?? Wpadnę i ja na spota... Brynia dzięki za DUŻE LITERKI 18:30 Pamiętam weź aparat, mam kajdanki dla Ozixa damski rozmiar na te chude pęciny spoko, są i damskie i różowe a dostanę je na stałe ??)
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dzisiaj mi lekko ciśnienie skoczyło, bo wydawało mi się, że widziałem swoją starą Audiczkę. To było na dwupasmówce, jechała z przeciwka, wiec widziałem ją tylko w przelocie, ale dostrzegłem takie same felgi bez dekielków. Kurde, to na pewno było moja Niunia.
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dzisiaj mi lekko ciśnienie skoczyło, bo wydawało mi się, że widziałem swoją starą Audiczkę. To było na dwupasmówce, jechała z przeciwka, wiec widziałem ją tylko w przelocie, ale dostrzegłem takie same felgi bez dekielków. Kurde, to na pewno było moja Niunia. zadzwoń do właściciela i spytaj[; albo odkup od niego :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 zadzwoń do właściciela i spytaj[; albo odkup od niego :gwizdanie: :gwizdanie: W sumie to może już podremontował...
oZiX Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Michał powinien bana dostać bo z nami nie siedzi tylko na technicznych :gwizdanie: :gwizdanie: Brynia a po co Ci kluczyki [;?? I na pewno kupi??
Rekomendowane odpowiedzi