mcm Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 a mnie tam nie było :doh1: :doh1: :doh1: pewnie chciałbyś być w środku :polew:
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a mnie tam nie było :doh1: :doh1: :doh1: pewnie chciałbyś być w środku :polew: nie[; jak bym siedział na bocznym siedzeniu to bym mógł gałeczkę zmieniać :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 oZiU , podpowiedz koledze, akurat jesteś na bierząco- http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b6_awx_jak_i_gdzie_podlaczyc_elektryke_foteli_przednich-t84819.0.html;msg960069;boardseen#new
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 jak Ty nie chcesz to lepiej spadaj stąd ;D Ozix, wydaje mi się, że czasem przeginasz. Dobieraj inne riposty, bo "spadaj" to byle gówniarze mogą do siebie mówić, a w naszej grupie dla gówniarzy nie ma miejsca...
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Przy 22 to już obojętne czy są pasy czy nie.
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 taak? co Ty nie powiesz Bryniu.... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 oZiU , podpowiedz koledze, akurat jesteś na bierząco- http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b6_awx_jak_i_gdzie_podlaczyc_elektryke_foteli_przednich-t84819.0.html;msg960069;boardseen#new no ja mu raczej nie powiem co jak ma pociągnąć do podłogi ja miałem tam już wszystko wyprowadzone więc musiałem tylko przekręcić no i podłączyć a i dziś ogarnąłem elektrykę w drugim [; więc jutro wstawię [;
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 oZiU , podpowiedz koledze, akurat jesteś na bierząco- http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b6_awx_jak_i_gdzie_podlaczyc_elektryke_foteli_przednich-t84819.0.html;msg960069;boardseen#new no ja mu raczej nie powiem co jak ma pociągnąć do podłogi ja miałem tam już wszystko wyprowadzone więc musiałem tylko przekręcić no i podłączyć a i dziś ogarnąłem elektrykę w drugim [; więc jutro wstawię [; oj tam, napisz mu zeby pod zapalniczkę sobie podłączył
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 oZiU , podpowiedz koledze, akurat jesteś na bierząco- http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b6_awx_jak_i_gdzie_podlaczyc_elektryke_foteli_przednich-t84819.0.html;msg960069;boardseen#new no ja mu raczej nie powiem co jak ma pociągnąć do podłogi ja miałem tam już wszystko wyprowadzone więc musiałem tylko przekręcić no i podłączyć a i dziś ogarnąłem elektrykę w drugim [; więc jutro wstawię [; oj tam, napisz mu zeby pod zapalniczkę sobie podłączył tak to będzie mu działało tylko lędźwie
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kaśka, Ty nie czytaj tylko opowiadaj.
Gość Michał Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jutro zadzwonię do chłopa od szyb i zagadam ile by wział od 6 sztuk :gwizdanie: Olej trzeba by zamówić u tych kolesi z forum,Dzik lub Wilczur Brałem kiedyś od Wilczura w KRK
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jutro zadzwonię do chłopa od szyb i zagadam ile by wział od 6 sztuk :gwizdanie: Olej trzeba by zamówić u tych kolesi z forum,Dzik lub Wilczur Brałem kiedyś od Wilczura w KRK jutro zadzwonię do kolegi może w sklepie mają albo mogą ściągnąć a gdzie zmieniasz?? ja przy okazji zmienię sobie żarówki i to o czym Ci pisałem [; tylko muszę mocowanie dostać
Kaśka Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kaśka, Ty nie czytaj tylko opowiadaj. \\Czytałam już dzisiaj wszystko więc jestem na bieżąco. Opowiem wam jak się spotkamy w piątek. :naughty: Tym razem zabieram ze sobą koleżankę. :decayed: :gwizdanie: Bardzo dziękuję z życzenia Brynia ucałowała i uściskała mnie w waszym imieniu.
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kaśka, Ty nie czytaj tylko opowiadaj. \\Czytałam już dzisiaj wszystko więc jestem na bieżąco. Opowiem wam jak się spotkamy w piątek. :naughty: Tym razem zabieram ze sobą koleżankę. :decayed: :gwizdanie: Bardzo dziękuję z życzenia Brynia ucałowała i uściskała mnie w waszym imieniu. KAśka Gratki dla CIebie :notworthy: jak jutro Cię zobaczę to uściskam :> no i wpadaj w piątek czas na zabawę :D
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 z tym piatkiem to ja moge miec problem :gwizdanie: ;( ale to będę wiedziała jutro po poludniu najwyżej przyjedziemy do Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jutro na spocie niestety nie będę, ;( mam parę rzeczy do załatwienia w związku z zaistniałymi zmianami. :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 23:16_________________________________________________ z tym piatkiem to ja moge miec problem :gwizdanie: ;( ale to będę wiedziała jutro po poludniu To przełożymy to wtedy na jakiś inny tydzień. Nie ma ciśnienia.
oZiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jutro na spocie niestety nie będę, ;( mam parę rzeczy do załatwienia w związku z zaistniałymi zmianami. :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 23:16_________________________________________________ z tym piatkiem to ja moge miec problem :gwizdanie: ;( ale to będę wiedziała jutro po poludniu To przełożymy to wtedy na jakiś inny tydzień. Nie ma ciśnienia. kto nie ma ten nie ma;(
tomaszu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 kto nie ma ten nie ma;( Oź, kto jak kto, ale Ty i Twój przyjaciel na pewno macie sposób na obniżenie ciśnienia.
Rekomendowane odpowiedzi