tomaszu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ooo, ładnie dziś sypnęło. Niestety cały dzień jeździłem z kierowcą, bo.. .., ale później dopadłem się do samochodu i zaorałem boczne uliczki. Ja na parkingach nie lubie się ślizgać, bo co ciekawego można zrobić z przednim napędem.. ale za to długie proste są idealne do jazdy driftem... :> Co do nart - bardzo chętnie bym pojechał, ale jutro szkoła w Lublinie. Ale bawcie się dobrze.
oZiX Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 powiem wam że jest pięknie:D przez 3h napadało u mnie ponad 20cm śniegu:D bosko[; a jak w radomiu??
mokom69 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Bryniu jak wracałaś z Bałtowa nie zahaczyłaś o 2 piękne place przy zajazdach na trasie Iłża Radom ?? powiem wam że pobawiłem się tam wczoraj dość mocno i nikt mnie nie ścigał prócz wskazówki od benzynki
tomaszu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Mróz przyszedł, solarki jeżdzą, a śniegu nima.
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja miałem jakieś -24, ale na odludziu mieszkam, więc normalne. Teraz się ociepliło...
oZiX Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja jadąc dziś na uczelnie z łomianek miałem -23,5
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 No tak, to wyjaśnia czemu w SPOCIKACH WARSZAWSKICH dziś nikogo nie ma...
oZiX Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja jestem i do arkadii tez moze podjade;)
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 oZiX, byłeś w Arkadii? Przyjeżdzacie w ten piątek na spota?
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Temperatura trochę puszcza, więc powinno być ok. Poza tym zawsze można skoczyć na tea do Fregaty.
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 tia, znowu będzie ,,6 herbat proszę" Oby było coraz więcej tych herbat...
oZiX Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 tomaszust tak byłem tylko przyjechal kolo 19 jak juz sie zbierali na parkingi wiec chwile posiedzialem i poszedlem na zakupy;) no ja mam zamiar w piatek wrocic do radomia
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ok, czyli w piątek zebranie. Tym razem wezmę statyw.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja też zjeżdżam z wawy na weekend do Radomia ale muszę po drodze zahaczyć o Grójec wiec nie wiem czy wyrobie się na 19:00 no ale zobaczymy jaka będzie pogoda i ile misiów na drodze będzie w piątek stało Dziś byłem w hurtowni w Radomiu to na rondzie warszawskim na przeciwko Selgrosa stały misie i TVN Turbo na radyjku mówili że łapali chętnych do programu "Uwaga Pirat"
oZiX Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja też zjeżdżam z wawy na weekend do Radomia ale muszę po drodze zahaczyć o Grójec wiec nie wiem czy wyrobie się na 19:00 no ale zobaczymy jaka będzie pogoda i ile misiów na drodze będzie w piątek stało Dziś byłem w hurtowni w Radomiu to na rondzie warszawskim na przeciwko Selgrosa stały misie i TVN Turbo na radyjku mówili że łapali chętnych do programu "Uwaga Pirat" cholera;/ szkoda ze mnie nie bylo chetnie bym wystapil:D pozdrowil bym rodzine:D hehe
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ale dziś śliczna pogoda była. Dobrze, że te z tą kamerą nie jeździły dziś po Radomiu...
rex Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dziewuchy i Chopoki, czy jest możliwość żebyście oglądnęli dla mnie tę furkę? http://super-cars.otomoto.pl/audi-s4-avant-sliczne-ze-szwajcarii-C5309564.html Jeśli tak lub jeśli kojarzycie samo auto, bądź właściciela, prosiłbym o jakieś info tutaj. Będę Wam bardzo wdzięczny.
Rekomendowane odpowiedzi