Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Ty zawsze jesteś mile widziany O każdej porze dnia i nocy :gwizdanie: Hmm, zdaje się, że mam jakiś dil w niedzielę w Warsiawie... :gwizdanie: W niedziele powinnam być już z powrotem więc na "herbatkę" zawsze możesz zajrzeć :naughty: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 ale ja jestem na każdej znaczy na każdej jest część mnie no może poza Tarchominem chociaż :mysli: No bo ja właśnie na ten Tarchomin jadę.
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 zapraszam Nie nie, na innej dzielnicy.. na jakiejkolwiek innej niż u tam gdzie Ozix przebywa :tongue4:
tomaszu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 W niedziele powinnam być już z powrotem więc na "herbatkę" zawsze możesz zajrzeć :naughty: :gwizdanie: Bardzo chętnie. Tylko pamiętaj - jakby Ozio pytał to mieszkasz na Tarchominie.. A tak serio to - będziemy w kontakcie..
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Dobra ja też zmywam się spać, ciężki dzień za mną i jeszcze cięższy przede mną
tomaszu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Kaśka, a powiedz mi jeszcze takie coś - czy Brynia to może do nas dołączyć?? :gwizdanie: Yy, tak zapytałem, bo nie wiem czy Ci herbaty starczy.. :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Kaśka, a powiedz mi jeszcze takie coś - czy Brynia to może do nas dołączyć?? :gwizdanie: Yy, tak zapytałem, bo nie wiem czy Ci herbaty starczy.. :gwizdanie: Możesz zabrać Brynie i jak masz ochotę jeszcze innych ludzi :gwizdanie: tylko mi pinkiego nie przywlecz :>
tomaszu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Możesz zabrać Brynie i jak masz ochotę jeszcze innych ludzi :gwizdanie: tylko mi pinkiego nie przywlecz :> Hmm, zapytam Brynie czy ma jakieś koleżanki. A pinki to z Oziem będzie baraszkował jak co niedziele. Dobra dzieci, dobranoc. Trzeba zbierać siły na jutrzejszą patelnię.
oZiX Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Bry Cesc Królowo :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: czekałem 30 min w robocie na neta;> ale mgła fajna w wawie była rano
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 Hi gratki za 700 śmiem powiedzieć, że to ja zmobilizowałem komitet klubowy do rozpracowania 700 tki :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Jadę dziś na pogrzeb. Czy myślicie, że wypada jechać w krótkich spodenkach??
odzim Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 czesc, mcm jak sprzeglo wchodzi pedał jak w maslo [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 09:27_________________________________________________tomaszu nie wypada
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 czesc, mcm jak sprzeglo wchodzi pedał jak w maslo miodzio
Rekomendowane odpowiedzi