tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ale garnituru chyba nie muszę zakładać, coo?
Kaśka Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ale garnituru chyba nie muszę zakładać, coo? wystarczą ciemne spodnie, ale długie zawsze możesz zrobić jak każda kobieta, wziąć rzeczy na zmianę do auta Bry RFS
odzim Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ale garnituru chyba nie muszę zakładać, coo? chyba ze ci zimno
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 zawsze możesz zrobić jak każda kobieta, wziąć rzeczy na zmianę do auta O widzisz, no i co ja bym bez was zrobił.
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 Ale garnituru chyba nie muszę zakładać, coo? w sandałach też nie wypada
Kaśka Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 ma ktoś z Was czujnik grubosci lakieru :rolleyes: i trochę czasu w sobotę, wycieczka za Opoczno w celu sprzwdzenia Peugeota S16 kochana a co ty się trak uparłaś na tego Peugeota, nie myślałaś o jakimś innym autku?
mcm Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 ma ktoś z Was czujnik grubosci lakieru :rolleyes: i trochę czasu w sobotę, wycieczka za Opoczno w celu sprzwdzenia Peugeota S16 kochana a co ty się trak uparłaś na tego Peugeota, nie myślałaś o jakimś innym autku? Peugeot lipa wiem, ale nie bardzo jest inna koncepcja to BMW mnie jednak załamuje ..... Peugeota bierz, to też jeździ ... nie to co ałdi ale daje rade
Kaśka Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 ma ktoś z Was czujnik grubosci lakieru :rolleyes: i trochę czasu w sobotę, wycieczka za Opoczno w celu sprzwdzenia Peugeota S16 kochana a co ty się trak uparłaś na tego Peugeota, nie myślałaś o jakimś innym autku? Peugeot lipa wiem, ale nie bardzo jest inna koncepcja to BMW mnie jednak załamuje ..... Dobrą Betę trudno znaleźć, a jak nie kupisz dobrej, to włożysz w starszą wersję wszystko co dostaniesz z Audi Z tym lipton na maksa. Wersja dwuosobowa nie wchodzi w grę, prawda?
odzim Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 ja mam ale peugeotów nie sprawdzam dla ciebie
Gość Michał Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Hi gratki za 700 śmiem powiedzieć, że to ja zmobilizowałem komitet klubowy do rozpracowania 700 tki :gwizdanie: smiem powiedzieć że Ty jako jedyny powinienes miec u nas status moda
Gość Michał Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Brynia, po co pytasz jak dobrze wiadomo kto ma [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 10:41_________________________________________________odzim, nie stała rano Alhambra obok Wieska?
odzim Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 jak stała to jeszcze postoi za nim wiesiek sie za nia zabierze hehehe jeszcze musi zrobic fury ktore przyjał z dwa tygodnie temu [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 10:44_________________________________________________zapomnialem dodac ze mechanik to niezły ale strasznie zalatany robotą
Gość Michał Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 To słyszałem, a jeszcze teraz dach w chałupie wymienia
odzim Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 To słyszałem, a jeszcze teraz dach w chałupie wymienia wczesniej warsztat z tylu budowal no i córka w niemcowni studiuje to ma na co chłopina wykładać
malik Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 BMW = Będziesz Miała Wydatki albo Będziesz Miała Wzięcie [...] dlatego nie chcę BMW Kłamiesz w żywe oczy. Żadna kobieta by czegoś takiego nie napisała :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Przypominam o mozliwosci zamowienia alkoholu na zlot do Piły - PW do Mnie Cennik: http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pila_2009_oferta_alkoholi_na_zlot-t83242.0.html
oZiX Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Brynia ja mogę wezmę żyletkę i sprawdzimy po głębokości rys
Rekomendowane odpowiedzi