tomaszu Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 No tak, wprawdzie wasze A4 są najlepsze, ale moja Cytryna jest jeszcze lepsza. A tak serio to będę jechał 130 na tempomacie i dojadę raptem 20 min później.
mcm Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 No tak, wprawdzie wasze A4 są najlepsze, ale moja Cytryna jest jeszcze lepsza. A tak serio to będę jechał 130 na tempomacie i dojadę raptem 20 min później. eeeee masz tempomat :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 No tak, wprawdzie wasze A4 są najlepsze, ale moja Cytryna jest jeszcze lepsza. A tak serio to będę jechał 130 na tempomacie i dojadę raptem 20 min później. My jedziemy Mustangiem :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 u nas nie ma takich co szybko jeżdżą już nie ma ;( ;( ;( ;( ;( a byli? chyba nie masz na mysli siebie w tej srebrnej padlinie z Q? :tongue4:
mcm Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 No tak' date=' wprawdzie wasze A4 są najlepsze, ale moja Cytryna jest jeszcze lepsza. A tak serio to będę jechał 130 na tempomacie i dojadę raptem 20 min później. [/quote'] My jedziemy Mustangiem :gwizdanie: na zlot a4, mustangiem - lipa [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 23:36_________________________________________________ u nas nie ma takich co szybko jeżdżą już nie ma ;( ;( ;( ;( ;( a byli? chyba nie masz na mysli siebie w tej srebrnej padlinie z Q? :tongue4: padlina była i poszła do żyda :>
Gość Michał Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Cytryny, Skody,mustangi...a w piz*u z takim zlotem A4
mcm Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Cytryny, Skody,mustangi...a w piz*u z takim zlotem A4 chyba nie pojade, karton wywalimy pod OBI :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 My jedziemy Mustangiem :gwizdanie: Hmm, to powiem Wam, że macie szanse oddalić się troszkę na autostradzie. Później jak będziecie chcieli to mogę swolnić trochę to będziemy jechać razem... :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 padlina była i poszła do żyda :> heheh, obuła chłopaczynę w to Q [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 23:39_________________________________________________Noo, mcm00, zaczniemy o 7 rano, akurat do wieczora zejdzie może kilka A4 zajedzie na 19-stą
wuju Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 wuju, przejmujesz dyżur. Dobranoc. jak zawsze
Gość Michał Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 no co? młody,pręzny, wypoczęty spadam...czuwaj wuju
odzim Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 poszedlem zobic cos zjesc sypnelo sie z dwie strony i potem nic [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 23:50_________________________________________________ok to ja tez lece spac narka ,ps moze oska w koncu wpadnie na spota gadalem z nim dizsiaj
Rekomendowane odpowiedzi