Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bryniu, dałabyś radę luknąć ten VIN lub dowiedzieć się coś więcej na temat tego auta?

Pewnie, ale jutro :)

Super, będę czekał w napięciu na info :)

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Dziś brakło kilku osób ale i tak było bardzo dobrze jak to w piątek :evil:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Szkoda że was nie było znalazł sie jeden gość nowym A3 quattro i dał niezły pokaz swoich możliwości :kox: Nawet bety sie śliniły :naughty:

Opublikowano

Szkoda że was nie było znalazł sie jeden gość nowym A3 quattro i dał niezły pokaz swoich możliwości :kox: Nawet bety sie śliniły :naughty:

no ja niestety ale wybrałem kurowanie się;/

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

6 tabletek rutinoscorbinu lub witaminy "C" rano i wieczorem i za 2 dni jesteś zdrowy

Opublikowano

6 tabletek rutinoscorbinu lub witaminy "C" rano i wieczorem i za 2 dni jesteś zdrowy

okład z młodej kobitki też dobry;) i chyba to wybiorę jak do jutra nie przejdzie:) Ale dzięki za radę

Opublikowano

Później jeszcze podjechaliśmy na parking do VAG RADOM i non stop przyjeżdzały miśki. Ja miałem też przygodę - musiałem zmieniać koło, bo najechałem na jakiegoś gwoździa czy cuś. :kwasny: Ogólnie spot udany. :th:

Opublikowano

Trzymali długo jakieś BMW, ale czy uraczyli go mandatem to nie wiem, bo później odjechał i się nie pochwalił. :decayed:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Całą imprezę organizuje Automobilklub z tego co słyszałem strażacy mają polać tor ale nie wiem co z tego wyjdzie przy tej temp.

Opublikowano

Tomaszust ma dla Ciebie Seicento do KJS-ów

Oo, chętnie był obejrzał, chociaż zakup chcemy odłożyć do wiosny, więc nie ma ciśnienia... Pogadamy przy okazji - mam nadzieję, że za tydzień na spocie. :)

Opublikowano

Koledzy witam serdecznie te spociki w Radomiu są co tydzień pod billą..? Mieszkam w Krakowie ale na weekendach bywam w Radomiu także może udałoby mi się odwiedzić zlocik któregoś piątku:> pozdrawiam

Opublikowano

Oki Bryniu :)

Opublikowano

mczekaj5, tak - spoty są co piątek od 19:00 na parkingu Billi przy Wernera (parkujemy blisko Fregaty). Jak najbardziej zapraszamy. Oczywiście wcześniej też domawiamy się na forum kto będzie itd., więc kontroluj forum. :th:

Opublikowano

Dziś śliczna pogoda, boczne drogi idealne. Jedzie ktoś..? :naughty:

Opublikowano

A może chcesz zobaczyć w akcji FWD? :naughty: